Exvega vs Hawk

Koltuktan memnun musunuz acaba?
10 numara 5 yıldız. 2025 ürünleri cidden güzel geliştirilmiş. Titreşim mekanizması bozuk çıktı sadece onun da yenisini yolladılar hemen. Ayrıca kafa yastığında yazı işinde de baya yardımcı oldular. Renk vs. seçiminde. Hawk biraz havalanmış maalesef. Doğru dürüst açıklama bile yapmamışlardı.

10 numara 5 yıldız. 2025 ürünleri cidden güzel geliştirilmiş. Titreşim mekanizması bozuk çıktı sadece onun da yenisini yolladılar hemen. Ayrıca kafa yastığında yazı işinde de baya yardımcı oldular. Renk vs. seçiminde. Hawk biraz havalanmış maalesef. Doğru dürüst açıklama bile yapmamışlardı.
Pandora air mi aldınız yoksa? düz pandora mı bir de boyunuz ve kilonuz kaç üst kademe de ve alt kademe de ayaklarınız yere tam değiyor mu? eğer cevaplarsanız hayır duamı alırsınız :D

Pandora air mi aldınız yoksa? düz pandora mı bir de boyunuz ve kilonuz kaç üst kademe de ve alt kademe de ayaklarınız yere tam değiyor mu? eğer cevaplarsanız hayır duamı alırsınız :D
Ben alan kişi değilim ama şunları söyleyebilirim. Ortalama bir boya göre en alt kademede ayağınız değer, en üstte neredeyse tamamen kesilir. Air modelleri daha küçük oluyordu yanlış hatırlamıyorsam bunu sitede sağ alttaki çıkan yerden sorabilirsiniz.

Ben alan kişi değilim ama şunları söyleyebilirim. Ortalama bir boya göre en alt kademede ayağınız değer, en üstte neredeyse tamamen kesilir. Air modelleri daha küçük oluyordu yanlış hatırlamıyorsam bunu sitede sağ alttaki çıkan yerden sorabilirsiniz.
benim boy 175 büyük ihtimalle ayağım yere değmez :D bundan nefret ediyorum ayak yere değmeyince kan akışı olmuyor ya bacağım uyuşuyor :D

benim boy 175 büyük ihtimalle ayağım yere değmez :D bundan nefret ediyorum ayak yere değmeyince kan akışı olmuyor ya bacağım uyuşuyor :D
En alt kademede ayağınız yere değecektir :D

Bunun gibi sorular için dediğim gibi satıcıya ulaşabilirsiniz bu arada. Koltuğun ölçüleri de olması lazım. Ama dediğim ayağınızın yere değeceğini düşünüyorum.

Son düzenleme:
düz pandora mı
Düz Pandora aldım ben. Air modeli daha küçük oluyordu yanlış hatırlamıyorsam. Sitesine girdiğinde ölçüler ve yüksekliklerle ilgili bilgi var. Eğer çok kısa değilsen sorun yaşayacağını sanmıyorum. Bir de iletişim merkezindeki hanımefendi gayet açıklıyor eğer sorarsan. Ben 185cm. boyunda ve iri bir insanım. Ama dirsek dayama kolları biraz yüksek kalabilir onu da kontrol et. Benim masamın altına hafif sürterek giriyor ama kolçak süngerleri de var tabi ona göre söylüyorum.

Görsellerini de koyayım istersen belki masada duruşunu da görmek istersen fikir olur en azından. Aklına takılan olursa ve bildiğim bir şeyse sor lütfen.

IMG_9756.jpeg
IMG_9755.jpeg

Bu da sitedindeki teknik bilgi dökümanı belki faydası olur sana da:

IMG_0014.jpeg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı