EXVEGA vs Hawk

Ikea Marcusu gidip deneyeceğim hocam.

@472107 koltuk alacaktınız, geldi mi?

@Rias_gremory koltuk alacaktınız, geldi mi?

Exvega'dan vazgeçtim çok fazla şikayeti var. Hawk'ta aynı şekil. Birbirlerinin lacivertleri. Zio'dan yana kullandım ben tercihimi. Çevremdeki çoğu kişinin fikrini aldım bu karar aşamasında.

@462488 geceden beri araştırma yapıyorum. Markustan da şikayetçi olanlar var. O fiyata alınmayacağını söyleyenler var. Kararsız kaldım açıkçası.

Eğer andromeda deneyimleriniz o yönde ise ondan bir adım geri atacağım.

- Yönleri var mı hocam? Şurası bozuldu şurası döküldü dediğiniz bir yer var mı?

Hala ilk aldığım gibi herhangi kırılma falan yok konfor açısından ben memnunum hem kumaş olduğu için yaz aylarında veya diğer günlerde terleme yapmaz.

Gıcırtı, filelerin deforme olması, hareketsiz kol desteği. Aralarında en mantıklısı o gibi görünüyor fakat 7K₺yi hak ediyor mu?

Alternatiflerine bakarsak evet. Deneyip kafaniza yatarsa alin demistim. Teshir urunler fazla zorlandigi icin yipranma payi da oluyor. Dayanikliligina daha iyi karar verilebilir
boylece.

Visco yastıklı bir koltuk al diğerlerine göre çok daha rahatlar.

Hocam her markada her modelde şikayet olacaktır, bahsi geçen firmalar binlerce ürün satıyorlar. En sevdiğiniz güvendiğiniz araba markasına bakın ondada şikayetler vardır. Yani buna odaklı giderseniz doğru değerlendirme yapmanız zor.

Oyuncu koltuğu alacaksanız xdrive, exvega, hawk, zio. yurtiçi bu 4 marka dışına çıkmamanızı öneririm. Bu 4 marka arasında hawk fab, xdrive 15li ve xdrive toryum modelleri çok ekonomik giriş segment ürünlerdir. Bunlar dışında almanızı önerebilirim.

Markus'un sırtı fileli. Uzun kullanımda file ne kadar kaliteli olursa olsun zamanla esneme yapar kötü bir hal alır. Sırtı da sünger olsa rakipsiz olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…