EXVEGA vs Hawk

Nedense Andromeda'yı yerince Hawk çok iyi zannediliyor, halbuki onun da pek farklı yanı yok.

Oyuncu adı altında satılan koltuklar overpriced geliyor bana, IKEA'da satılan dediğim model gayet kalitelidir. Deneyip karar verin isterseniz.
Ikea Marcusu gidip deneyeceğim hocam.

@472107 koltuk alacaktınız, geldi mi?

@462488 geceden beri araştırma yapıyorum. Markustan da şikayetçi olanlar var. O fiyata alınmayacağını söyleyenler var. Kararsız kaldım açıkçası.

Eğer andromeda deneyimleriniz o yönde ise ondan bir adım geri atacağım.

- Yönleri var mı hocam? Şurası bozuldu şurası döküldü dediğiniz bir yer var mı?

Hala ilk aldığım gibi herhangi kırılma falan yok konfor açısından ben memnunum hem kumaş olduğu için yaz aylarında veya diğer günlerde terleme yapmaz.

Gıcırtı, filelerin deforme olması, hareketsiz kol desteği. Aralarında en mantıklısı o gibi görünüyor fakat 7K₺yi hak ediyor mu?

Yıllardır berjerde oturuyorum. Masamda klavye mouse koyma yeri var. O yüzden dirseklerim tam yetiyor ama yeni masa alacağım. Berjer alçak kalacak. O yüzden sandalye almam lazım ama kararsızım. Andromeda çok hoş duruyor ama herkes Hawk öneriyor. Bir şey aldım mı çok uzun süre kullanmak isterim. 5 6kya bir şey alıp 3 4 sene sonra değiştireceğime 7 8 verir 6 7 sene sonra değiştiririm kafasındayım. Önerebileceğiniz uygun fiyatlı oyuncu koltuğu var mı? Boyum 1.77 kilom 73. Bel düzleşmem olduğu için beli rahat bir şeye ihtiyacım var.
Visco yastıklı bir koltuk al diğerlerine göre çok daha rahatlar.

Hocam her markada her modelde şikayet olacaktır, bahsi geçen firmalar binlerce ürün satıyorlar. En sevdiğiniz güvendiğiniz araba markasına bakın ondada şikayetler vardır. Yani buna odaklı giderseniz doğru değerlendirme yapmanız zor.

Oyuncu koltuğu alacaksanız xdrive, exvega, hawk, zio. yurtiçi bu 4 marka dışına çıkmamanızı öneririm. Bu 4 marka arasında hawk fab, xdrive 15li ve xdrive toryum modelleri çok ekonomik giriş segment ürünlerdir. Bunlar dışında almanızı önerebilirim.

Nedense Andromeda'yı yerince Hawk çok iyi zannediliyor, halbuki onun da pek farklı yanı yok.

Oyuncu adı altında satılan koltuklar overpriced geliyor bana, IKEA'da satılan dediğim model gayet kalitelidir. Deneyip karar verin isterseniz.
Markus'un sırtı fileli. Uzun kullanımda file ne kadar kaliteli olursa olsun zamanla esneme yapar kötü bir hal alır. Sırtı da sünger olsa rakipsiz olurdu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı