Exvega vs Hawk

Makaleler
7
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522248089
Herkese merhaba,

Oyuncu koltuğu almam gerekiyor da bu iki marka arasında kaldım. Hawk genel olarak memnun bir kitlesi var ama kalitesini bilemiyorum. Exvega güzel gösterişli ürünleri var ama beğeneni de çok çöp diyeni de çok. Fiyatları da yakın gibi birbirine ve yüksek fiyatlar. Exvega’ya biraz daha yakınım gibi ama bilemiyorum. Başka tavsiyesi olan olursa onu da değerlendirebilirim tabi. Bütçe sorunum yok. IKEA Markus denedim ama pek beğenemedim.

Gönül Secretlab alabilmek istiyor ama güzel ülkemde yine güzel bir şey tabii ki yok. :)

Exvega kullanıyorum, başka koltuk deneyimlerim olmadı fakat oturumu çok rahat koltuk. Artı sünger eklettim, bayağı derin oturma yeri. Sırtında da sünger var, bastırınca demire değil süngere değiyor elim. Sorularınız varsa cevaplayabilirim.

Herkese merhaba,

Oyuncu koltuğu almam gerekiyor da bu iki marka arasında kaldım. Hawk genel olarak memnun bir kitlesi var ama kalitesini bilemiyorum. Exvega güzel gösterişli ürünleri var ama beğeneni de çok çöp diyeni de çok. Fiyatları da yakın gibi birbirine ve yüksek fiyatlar. Exvega'ya biraz daha yakınım gibi ama bilemiyorum. Başka tavsiyesi olan olursa onu da değerlendirebilirim tabii. Bütçe sorunum yok. IKEA markus denedim ama pek beğenemedim.

Gönül secretlab alabilmek istiyor ama güzel ülkemde yine güzel bir şey tabii ki yok. :)

Fiyat uyuyorsa size Hawk.

Fiyat uyuyorsa size Hawk.
Kullanıyor musunuz Hawk? Memnun musunuz kalitesi nasıl?
Exvega kullanıyorum, başka koltuk deneyimlerim olmadı fakat oturumu çok rahat koltuk. Artı sünger eklettim, bayağı derin oturma yeri. Sırtında da sünger var, bastırınca demire değil süngere değiyor elim. Sorularınız varsa cevaplayabilirim.
Visco sünger sanırım eklettiğiniz nasıl farkediyor mu konfor olarak? Bir de 4D kolçak demiş ama ne özelliği var? Genel konfor kalitesi nasıl? Deforme çökme sertleşme sorunu yaşadınız mı?

Visco sünger sanırım eklettiğiniz nasıl farkediyor mu konfor olarak? Bir de 4D kolçak demiş ama ne özelliği var? Genel konfor kalitesi nasıl? Deforme çökme sertleşme sorunu yaşadınız mı?
Kolçak en çok kaç D ise onu al çok etkiliyor konforu.

Evet visco eklettim, visco olmayan haline oturmadım, mutfak sandalyesi vs. kullandım onla arasında dağlar kadar fark var zaten. Kalitesinden memnunum, çok rahat, sağlamlık konusunda baya yaslandım vs. Allaha şükür bir şey olmadı şu ana kadar. 4D kolçak sağa sola da kayabiliyor diye biliyorum onu aldığınızda, 3D olanda aşağı yukarı, ileri geri ve sağa sola dönme var. Detaylı bilgi yazıyor sayfasında. Konfor kalitesi dediğim gibi, benim önceki koltuk kullanımlarında vücudum ağrıyordu, bunda ağrı kesildi boyun bel ağrımıyor artık, uzun kullanımda kalçam ağrıyabiliyor ama o benle alakalı diye düşünüyorum. Biraz araştırdığım için böyle düşünüyorum. Deforme, çökme gibi şeyleri gözlemleyecek kadar uzun süre kullanmadığımı düşünüyorum, birkaç ay oldu. Başka sorularınız olursa cevaplayabilirim inşaallah.

Evet visco eklettim, visco olmayan haline oturmadım, mutfak sandalyesi vs. kullandım onla arasında dağlar kadar fark var zaten. Kalitesinden memnunum, çok rahat, sağlamlık konusunda baya yaslandım vs. Allaha şükür bir şey olmadı şu ana kadar. 4D kolçak sağa sola da kayabiliyor diye biliyorum onu aldığınızda, 3D olanda aşağı yukarı, ileri geri ve sağa sola dönme var. Detaylı bilgi yazıyor sayfasında. Konfor kalitesi dediğim gibi, benim önceki koltuk kullanımlarında vücudum ağrıyordu, bunda ağrı kesildi boyun bel ağrımıyor artık, uzun kullanımda kalçam ağrıyabiliyor ama o benle alakalı diye düşünüyorum. Biraz araştırdığım için böyle düşünüyorum. Deforme, çökme gibi şeyleri gözlemleyecek kadar uzun süre kullanmadığımı düşünüyorum, birkaç ay oldu. Başka sorularınız olursa cevaplayabilirim inşaallah.
Sizdeki Andromeda modeli mi Pandora modeli mi? Ya da hangisini tavsiye edersiniz? Aradaki fiyat farkına değer mi?

Sizdeki Andromeda modeli mi Pandora modeli mi? Ya da hangisini tavsiye edersiniz? Aradaki fiyat farkına değer mi?
Fiyat farkına değer mi sorusu için boy ve kilo önemli. Ölçüler ve mekanizma farklı diye biliyorum, 2 kumaş türü vardı birisi dokuma. Ben dokumayı tercih etmekten yanayım, diğeri biraz farklı, bakarsanız fark edeceksiniz. Mekanizma olarak Pandora yarasa mekanizma, daha dayanıklı oluyor yani kiloya göre. Kaç kilosunuz?

Bende uzun süredir exvega andromeda kullanıyorum ve memnunum, arkadaşımda hawk fab var, iki ürünü gerçekte görürseniz kıyaslamazsınız diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı