Exxen abonelik iptaline rağmen kullanılabiliyor

Altairr

Hectopat
Exxen'in 7 günlük 1 TL olan deneme sürümünü kullandım. 7 günüm doldu ve iptal aboneliğimi iptal ettim. Aboneliğim iptal olmuş olmasına rağmen kullanabiliyorum. Bu tarz soru yaşayan var mı? Sonradan bana bir hesap çıkarabilirler mi?
Not: Ödemeyi sanal karttan yaptım, otomatik olarak çekmediğine eminim.

Dosya Ekleri

• IMG-20220720-WA0012.jpg
    IMG-20220720-WA0012.jpg
    24,8 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG-20220720-WA0017.jpg
    IMG-20220720-WA0017.jpg
    27,1 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleyen: Moderatör:
Exxen'in 7 günlük 1 TL olan deneme sürümünü kullandım. 7 günüm doldu ve iptal aboneliğimi iptal ettim. Aboneliğim iptal olmuş olmasına rağmen kullanabiliyorum. Bu tarz soru yaşayan var mı? Sonradan bana bir hesap çıkarabilirler mi?
Not: Ödemeyi sanal karttan yaptım, otomatik olarak çekmediğine eminim.
Çok ilginç, belki kodlama dışında bir sorun göremedim. Gören var mı? :)

Hocam o iptal aboneliği başlattığınızdada yapabilirsiniz o iptal değil fatura gününde para çekmeyip iptal edeceği anlamına geliyor.

Hocam o iptal aboneliği başlattığınızdada yapabilirsiniz o iptal değil fatura gününde para çekmeyip iptal edeceği anlamına geliyor.
Acaba Exxen aboneliğini iptal edip, çıkış/log out yapmazsa, kodun ona tanımladığı bilet/ticket bir sonraki döngüde yenilenene kadar çalışabilir mi? Bak bu süper bir fikir olur.

Hocam iptal ettiği an döngüsü bittiğinde iptal olur.

7 Günüm doldu iptal ettim ancak iptal olmamış görünüyor dedi ya, 23:23'te kaydolmuşsa 23:23'e kadar hakkı olabilir normal mantıkta. Ancak 23:23'te de çıkış yapmamış ve kullanıyorsa, Exxen bilgi bankası kodlaması patates! Ve bu harika! :)

7 Günüm doldu iptal ettim ancak iptal olmamış görünüyor dedi ya, 23:23'te kaydolmuşsa 23:23'e kadar hakkı olabilir normal mantıkta. Ancak 23:23'te de çıkış yapmamış ve kullanıyorsa, Exxen bilgi bankası kodlaması patates! Ve bu harika! :)
Tam olarak 12 temmuz 14.19da 1 tl verip aboneliği başlattım. 19 temmuz 14.19da da, 23.59da da abonelik sonlanmadı. 20 temmuz 21.05 itibariyle denedim hala çalışıyor :D Gibi bitti acaba neye başlasam şimdi 😂

Tam olarak 12 temmuz 14.19da 1 tl verip aboneliği başlattım. 19 temmuz 14.19da da, 23.59da da abonelik sonlanmadı. 20 temmuz 21.05 itibariyle denedim hala çalışıyor :D Gibi bitti acaba neye başlasam şimdi 😂
Bekleme yapma devam et sen, kodlamayı yazan ekibe kurban ol. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı