Exxen kullanıma açıldı!

Böyle yerli girişimleri çok kötüleyenler var maalesef, bu gerçekten üzücü. Oysa bizim böyle işlere daha çok destek vermemiz lazım ki daha iyi yerlere gelebilelim. Acun Abi'ye başarılarının devamını dilerim.

Ergenlik dönemlerini dahi YouTube'da bulabileceğiniz ama hala kafa olarak büyümemiş adamları önceden izlemiyorken şimdi izlemek için para mı vereceğim. Kusura bakmayın, eğer biri çıkarda yerli üretim destekleyelim derse, forumdan ban yerim.

Arkadaşlar saçma saçma konuşmayın. Acun çok zeki bir adam, Türk milletinin vaktini bir avuç amaçsızın birbirine bağırarak çorba yapmasını izlemekten zevk aldığını çözmüş ki işi paraya vuruyor. Siz kendi zevkleriniz mantıklı diye adamın yaptığı şeye saçma diyemezsiniz. Tabii ki de saçma sapan içerikler daha çok izlenecek! Ne bekliyorsunuz? Müzik, sanat, edebiyat vb. bütün işlerde aynı şekildedir, herkes bir noktada popüler kültürün kölesidir. Platformlarda böyle çalışır zaten, adam (kadın, birey, whatever) girecek platforma beklediği içeriği izleyecek, örnek Master chef olsun, sonra o bittikten sonra platformda kendine uyan başka içerik görürse devam edecek, ki bu yüzden Master Chef Junior var. Yani Acun boş insanların nelerden hoşlandığını çözmüş, bu sayede zengin olmuş zaten. Bu yüzden izlenecek bir tek Tolgshow var demeyin, emin olun Tolgshow en az izlenenlerden olur bu ülkede.

Programların çoğu ergen kitleye hitap eden programlar, benim gibi ihtiyar sayılabilecek kişiler için gözüme çarpan bi' Tolgshow var. Neredeyse 10 yıldır adı farklı, tarzı aynı programları ısıtıp ısıtıp önümüze koymuştu Tolga Çevik. Almayı ve izlemeyi düşünmüyorum, alana ve izleyenlere iyi seyirler diliyorum.

7 gün ücretsiz denemeyi kullanıp Konuşanlar programını izleyeyim dedim ama dünden beri hiçbir şey izleyemiyorum. Tıklıyorum ama bir türlü açılmıyor içerikler sizde de böyle mi?

İzlenmeyeceğini düşünüyorum. Bu tarz programları izleyen kesmin çok küçük bir kısmı internetten de bunları izler, geçici bir proje olacakmış gibime geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…