Exxen neden bu kadar kötü?

• Konuyu başlatan ftftc_
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 40
  • Görüntüleme 5.180
900 Milyon TL'nin 100 dolarını ayırıp bir adam akıllı tema yaptıramamışlar. Ne beklersin ki?
Dediğimi yapsaydı sadece o süper kahraman dizisi için bile yüz binlerce kişi üyelik alırdı...

Hocam taklidi olamaz ki. Keşke Netflix platformunun yarısı kadar kaliteli olsa ve fiyatı uygun olsa çoğu kişi satın alırdı.
Hocam kimse zaten Netflix tasarımına benzesin istemiyor. Dünyada kaliteli olan her şey elbet tutuluyor. İnternet alış verişinde Amazon. İnternet dizilerinde Netflix - Prime Video. Telefonda Apple - Samsung. Yani kaliteli bir şey yapma çabası göremiyorum ben. Umarım en yakın zamanda parayı youtuberlara basmayı keser Acun bey. Çünkü bütçe ciddi bir miktar ve akıllı bir bütçe kullanımıyla ciddi işler başarabilir.

Acun 900 milyon derken sanırım eski parayla 900 milyonu kast etti. 900 lira versen yaparlar bu siteyi.

Kullanıcı sözleşmesini bile BluTV'den çalan şeye ne denir ki?
Sadece "BluTV" yazan yerlere "Exxen" yazmışlar.
Bir de mersis no'yu değiştirmişler. 😂

Reklamlı fiyatı 9₺ sanırım. Bana Amazon Prime daha mantıklı geliyor ama fiyat düşünmezsem Netflix, BluTV alırım daha kaliteli içerikler var.

şimdi onlar alt yazılı izlesin 😎

Yerli olmasına takılıp amatör ve hatalarla dolu bir platformun çilesini çekmek zorunda değilim, en azından kendi adıma böyle düşünüyorum. Desteğimi kötü eleştiri yerine yapıcı eleştiri yaparak gösterdiğimi de düşünüyorum. Netflix ellerin diye düşünmeyin ülkemize gayet faydalı yatırımları mevcut.

Arkadaşlar, elbette Netflix kalitesi beklemiyorum fakat Google'a Exxen yazıyorum, reklam olmasa site çıkmıyor. Sitede içerik arayabileceğim bir buton bulamadım (Telefon web sitesinden girdim.). Bu kadar yatırım yapılan bir projede YouTuberların cebini doldurmak yerine Hintli abilere 100-200 dolar verseler daha iyi olur gibiymiş. Projenin sloganı "Haydi YouTuberların cebini dolduralım." olmalı. Bilmiyorum, belki de yanlışlarım vardır. Bu yanlışlarımın düzeltilmesi için bu konuyu açıyorum, tabii yanlışım varsa.
Yatırım? Sadece bir kısım insanın Youtube'da takip ettiği belirli bir kitleyi kendi platformuna taşıyarak millete parayla satma denemesi bu. Acun zaten hangi yaptığı işte orijinal veya yenilikçiydi (innovasyon olarak bahsediyorum) ki? Yurtdışından satın aldığı konseptleri Türkiye'de uygulayıp diğer ortadoğu ülkelerine satarak para kazanan bir adam, kendisinden "kalite" sahibi bir iş beklemenizi naifçe buldum :)
Altyapı yok, TV applikasyonu yok, 10 liraya reklam izletecek, valla alan varsa buyursun mani olmayalım, ancak amazon'un 7.90 olduğu yerde buna reklamsız içerik diye 20TL veren varsa parası biraz bol geliyordur diye düşünüyorum. TV'den izlemek isteyenlere "PC'nizi HDMI üzerinden TV'ye bağlayın" diye troubleshoot sayfası kurmuş şaka gibi :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı