Exxen neden bu kadar kötü?

900 Milyon TL'nin 100 dolarını ayırıp bir adam akıllı tema yaptıramamışlar. Ne beklersin ki?
Dediğimi yapsaydı sadece o süper kahraman dizisi için bile yüz binlerce kişi üyelik alırdı...

Hocam taklidi olamaz ki. Keşke Netflix platformunun yarısı kadar kaliteli olsa ve fiyatı uygun olsa çoğu kişi satın alırdı.
Hocam kimse zaten Netflix tasarımına benzesin istemiyor. Dünyada kaliteli olan her şey elbet tutuluyor. İnternet alış verişinde Amazon. İnternet dizilerinde Netflix - Prime Video. Telefonda Apple - Samsung. Yani kaliteli bir şey yapma çabası göremiyorum ben. Umarım en yakın zamanda parayı youtuberlara basmayı keser Acun bey. Çünkü bütçe ciddi bir miktar ve akıllı bir bütçe kullanımıyla ciddi işler başarabilir.

Acun 900 milyon derken sanırım eski parayla 900 milyonu kast etti. 900 lira versen yaparlar bu siteyi.

Bir de mersis no'yu değiştirmişler.

Sahibi yerli olduğu için ve uluslararası bir iş olduğu için kötülemek istemem. Ama içerikleri hiç ilgimi çekmedi. Ve aceleyle sırf yapmış olmak için yapılan bir iş olduğunu düşünüyorum artık.

Reklamlı fiyatı 9₺ sanırım. Bana Amazon Prime daha mantıklı geliyor ama fiyat düşünmezsem Netflix, BluTV alırım daha kaliteli içerikler var.

şimdi onlar alt yazılı izlesin

Yerli olmasına takılıp amatör ve hatalarla dolu bir platformun çilesini çekmek zorunda değilim, en azından kendi adıma böyle düşünüyorum. Desteğimi kötü eleştiri yerine yapıcı eleştiri yaparak gösterdiğimi de düşünüyorum. Netflix ellerin diye düşünmeyin ülkemize gayet faydalı yatırımları mevcut.

Yatırım? Sadece bir kısım insanın Youtube'da takip ettiği belirli bir kitleyi kendi platformuna taşıyarak millete parayla satma denemesi bu. Acun zaten hangi yaptığı işte orijinal veya yenilikçiydi (innovasyon olarak bahsediyorum) ki? Yurtdışından satın aldığı konseptleri Türkiye'de uygulayıp diğer ortadoğu ülkelerine satarak para kazanan bir adam, kendisinden "kalite" sahibi bir iş beklemenizi naifçe buldum
Altyapı yok, TV applikasyonu yok, 10 liraya reklam izletecek, valla alan varsa buyursun mani olmayalım, ancak amazon'un 7.90 olduğu yerde buna reklamsız içerik diye 20TL veren varsa parası biraz bol geliyordur diye düşünüyorum. TV'den izlemek isteyenlere "PC'nizi HDMI üzerinden TV'ye bağlayın" diye troubleshoot sayfası kurmuş şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…