PcBilmeyenAdam4OtUz Decapat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 114 Çözümler 2 26 Mart 2021 #1 Selam arkadaşlar bilgisayarımda Windows Defender'ı açamıyorum. Antivirüs ile tarattım, HD Tune ile diskimi tarattım. Hepsi sağlam. İşte görüntüsü. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mart 2021
Selam arkadaşlar bilgisayarımda Windows Defender'ı açamıyorum. Antivirüs ile tarattım, HD Tune ile diskimi tarattım. Hepsi sağlam. İşte görüntüsü.
KS KS PcBilmeyenAdam4OtUz Decapat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 114 Çözümler 2 26 Mart 2021 #11 Madss dedi: Başka bir antivirüs programı kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Bu hata çıkınca indirdima ama eylem merkezi onu da etkinleştiremedi ve tüm antivirüsleri sildim yani yok. Artı 0 Eksi
Madss dedi: Başka bir antivirüs programı kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Bu hata çıkınca indirdima ama eylem merkezi onu da etkinleştiremedi ve tüm antivirüsleri sildim yani yok.
M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 26 Mart 2021 #12 Sildikten sonra bilgisayarı yeniden başlattınız mı? Artı 0 Eksi
KS KS PcBilmeyenAdam4OtUz Decapat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 114 Çözümler 2 26 Mart 2021 #13 Madss dedi: Sildikten sonra bilgisayarı yeniden başlattınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet ama hiçbir faydası olmadı. Madss dedi: Sildikten sonra bilgisayarı yeniden başlattınız mı? Genişletmek için tıkla... Cevap yok mu? Artı 0 Eksi
Madss dedi: Sildikten sonra bilgisayarı yeniden başlattınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet ama hiçbir faydası olmadı. Madss dedi: Sildikten sonra bilgisayarı yeniden başlattınız mı? Genişletmek için tıkla... Cevap yok mu?