Eylül 2021 itibariyle PlayStation 5 alınır mı?

ADumbledore

Kilopat
Yer
Hogwarts
Daha fazla  
Sürekli söylenir şu an PS5 alınmaz bu dönemde alınmaz peki sizce şu an eylül ayı itibari ile PlayStation 5 alınır mı? (not iyi bir PC var olarak bakın duruma)

Sürekli söylenir şu an PS5 alınmaz bu dönemde alınmaz peki sizce şu an eylül ayı itibari ile PlayStation 5 alınır mı? (not iyi bir PC var olarak bakın duruma)

Zaten iyi bir PC var oyun oynamayı çok seviyorsanız ve özel oyunları oynamayı çok istiyorsanız ilk çıktığı zaman bile alınırdı. Ama tavsiyem bu Blu-ray sürücülü olanı alın. Çünkü Sony kütüphane desteğini çekecek elbet bir gün. Zaten bu soruyu soruyorsanız oyun fiyatlarından haberiniz var.

Arkadaşlar bırakın artık şu konuları istediğiniz zaman alabilirsiniz 8K olmuş daha ne pahalılaşacak daha ne ucuzlayacak hala akıllanmadınız mı? Bekleyelim ucuzlar diye diye 10 yıl geçti bak dolara ne halde bak PS4'e 1899TL'den nereye gitti 50kya ekran kartı var. Bu başlıklar artık bana çok saçma geliyor ne olur açmayın belli yani artacak yine düşmeyecek neden düşürsünler bakarlar ekmeğine içerler çorbasını.

Merakımdan soruyorum PS5 için özel üretilen bir oyun var mı? Eskiden Sony iyi oyunlar çıkarırdı konsola hala devam ediyor mu ?

Zaten iyi bir PC var oyun oynamayı çok seviyorsanız ve özel oyunları oynamayı çok istiyorsanız ilk çıktığı zaman bile alınırdı. Ama tavsiyem bu Blu-ray sürücülü olanı alın. Çünkü Sony kütüphane desteğini çekecek elbet bir gün. Zaten bu soruyu soruyorsanız oyun fiyatlarından haberiniz var.
Kardeşim bi sakin ol o dediğine minimum 20 sene var.
Merakımdan soruyorum PS5 için özel üretilen bir oyun var mı? Eskiden Sony iyi oyunlar çıkarırdı konsola hala devam ediyor mu ?
Evet.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı