Eylül ayında TYT 65 net nasıl?

Yusuf2916

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben 12. sınıfım ve YKS sınavına gireceğim EA alanından. TYT'de Türkçem 35-40 arası gidiyor. Sosyalim 15-20, matematikte 5-15 arası. Çok dalgalı gidiyor. AYT'de ise sos 1 kısmından maksimum 3 yanlış çıkarıyorum. 12. sınıf konuları dahil olmak üzere matematikten ise 5-6 zor yapıyorum. Çalışma planım ne olmalı? 100 TYT 70 AYT netleri hedefliyorum. Akıl verebilirseniz sevinirim.

Eylül ayında 65 Ortalamanın bir tık üstü. Bence güzel. Matematik abanmalısınız ama Matematik açığını fen den kapatabilirsiniz

Merhaba ben 12. sınıfım ve YKS sınavına gireceğim EA alanından. TYT'de Türkçem 35-40 arası gidiyor. Sosyalim 15-20, matematikte 5-15 arası. Çok dalgalı gidiyor. AYT'de ise sos 1 kısmından maksimum 3 yanlış çıkarıyorum. 12. sınıf konuları dahil olmak üzere matematikten ise 5-6 zor yapıyorum. Çalışma planım ne olmalı? 100 TYT 70 AYT netleri hedefliyorum. Akıl verebilirseniz sevinirim.

Matematiğe abanın ancak diğer dersleri de boşlamayın. İsterseniz size kaynak-hoca-playlist vb. öneriler yapabilirim. Fen için size bir liste vereceğim son 2 ay onu halledin 15+ net fen yaparsınız.

Liste : TYT Fen - Online Notepad

Notta biyoloji-kimya-fizik yazdım ancak siz isterseniz kimya-biyoloji-fizik şeklinde gidebilirsiniz.

Matematikte her hafta 1'er konu TYT'de çok rahat bitiyor. Ben 4 kitaptan ilerledim. O haftanın konusunu ise 3 kitaptan bitiriyordum ardından öyle yeni konuya geçiyordum. Aşağı yukarı 15 hafta kadar bir sürede TYT matematiği böyle yaparak 20'li netlere ulaştırdım. 3-5 tane geometri ha geliyor ha gelmiyor o yüzden çok düz söyledim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı