Eyüp B. TYT matematik kampı şimdi yetişir mi?

Vayy hocam fazlaymış gerçekten helal olsun, mat ilacı ve 345 çözerek geo'suz 18-20 net bandına gelebilir miyim hocam sence problem için problem ilacı ve bs problem çözsem.

Gelebilirsiniz hocam ikisi de güzel kaynak özellikle 3-4-5 sizi çok geliştirir 3-4-5'i hakkıyla bitirirseniz 20 net bandına ulaşırsınız

Problemin ilacı da çok güzel kaynak ondan sonra Bilgi Sarmal problemler tavsiye ederim hocam o da piyasadaki en kaliteli orta seviye kaynaklardan biri.

Gelebilirsiniz hocam ikisi de güzel kaynak özellikle 3-4-5 sizi çok geliştirir 3-4-5'i hakkıyla bitirirseniz 20 net bandına ulaşırsınız

Problemin ilacı da çok güzel kaynak ondan sonra Bilgi Sarmal problemler tavsiye ederim hocam o da piyasadaki en kaliteli orta seviye kaynaklardan biri.
hocam çok teşekkür ederim yanlış anlamazsanız ens ve 345 çözerek geo'suz 15-16 bandında durmanıza ne sebep oldu acaba, kaynak mı yetersiz gelmişti ? 20 net bandına göre söylüyorum ben de yanlış/eksik yapmayım diye.

Hocam çok teşekkür ederim yanlış anlamazsanız ens ve 345 çözerek geo'suz 15-16 bandında durmanıza ne sebep oldu acaba, kaynak mı yetersiz gelmişti? 18-20 nete göre söylüyorum ben de yanlış/eksik yapmayım diye.

Yok hocam estağfurullah.Hocam benim ortaokuldan beri matematik temelim çok zayıf 9 ve 10.siniftan beri zaten düzgün ders çalışmayan bir insandım bu bahsettiğim kitapları yakın zamanda bitirdim örneğin 3-4-5'i haziran ayında ens yi de nisan-Mayıs gibi bitirmiştim yani ders çalışmayan bir öğrenci olduğum için gelişimim de çok zayıf oldu örneğin birçok kişiye 2-3 kitap yetiyor ama ben matematikten yaklaşık 4-5 tane kitap çözdüm yani biraz geriden geliyorum hocam bu yüzden ens ve 3-4-5'ten sonra halen 15-16 bandindaydım bu yaz 3-D vdd ile 3-D sb ye başlamıştım onlar beni çok geliştirdi 20 net ve üstüne kadar çıkabildim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı