Hocam peki ens ve 345'ten sonra TYT mat netiniz geo'suz kaç bandındaydı acaba?
Geosuz 15-16 civarlarındaydı hocam.
Hocam peki ens ve 345'ten sonra TYT mat netiniz geo'suz kaç bandındaydı acaba?
hocam hangi denemeleri çözmüştünüz peki ENS ve 345 bittikten sonra ? 3D-orj geçmeden önce.Geosuz 15-16 civarlarındaydı hocam.
Hocam hangi denemeleri çözmüştünüz peki ens ve 345 bittikten sonra? 3D-orj geçmeden önce.
vayy hocam fazlaymış gerçekten helal olsun, mat ilacı ve 345 çözerek geo'suz 18-20 net bandına gelebilir miyim hocam sence problem için problem ilacı ve bs problem çözsemBilgi Sarmal
Bigep
Hız ve renk
3-D
Yayın denizi.
Özdebir.
Kr akademi.
Bunlar hocam
Vayy hocam fazlaymış gerçekten helal olsun, mat ilacı ve 345 çözerek geo'suz 18-20 net bandına gelebilir miyim hocam sence problem için problem ilacı ve bs problem çözsem.
hocam çok teşekkür ederim yanlış anlamazsanız ens ve 345 çözerek geo'suz 15-16 bandında durmanıza ne sebep oldu acaba, kaynak mı yetersiz gelmişti ? 20 net bandına göre söylüyorum ben de yanlış/eksik yapmayım diye.Gelebilirsiniz hocam ikisi de güzel kaynak özellikle 3-4-5 sizi çok geliştirir 3-4-5'i hakkıyla bitirirseniz 20 net bandına ulaşırsınız
Problemin ilacı da çok güzel kaynak ondan sonra Bilgi Sarmal problemler tavsiye ederim hocam o da piyasadaki en kaliteli orta seviye kaynaklardan biri.
Hocam çok teşekkür ederim yanlış anlamazsanız ens ve 345 çözerek geo'suz 15-16 bandında durmanıza ne sebep oldu acaba, kaynak mı yetersiz gelmişti? 18-20 nete göre söylüyorum ben de yanlış/eksik yapmayım diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.