Eyüp'te Ağaçlar Katlediliyor!

İstanbul/EyüpSultan'da yıkılan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin yeniden yapım çalışmalarında okulun alanını genişletmek için ağaçlar katlediliyor! Bu görüntülerdeki ağaç, çok sayıda katledilen ağaçtan sadece biri. Yıkım devam ediyor!

https://t.co/x7aPwzK6EF

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Okulun yıkımına dair kaynak: Eyüpsultan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi inşaatı devam ediyor
Video sahibi benim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ağaçlar diğer kesim olaylarına göre çok çok az seviyede. Yakın zamanda yakınımdaki ormanda 100 dönüm civarı ağaç kesilerek site yapımına başlandı.
e7fc81ab-7e97-45ec-b354-bd55d25189cb.jpg

Son düzenleme:
Maşallah inşallah din Allah kitap oy ver.

İnş ban yemem.

Din üzerinden prim kasıyorlar.

Millet otel yapmak için ağaçları kesiyor siz okul büyütmek için kesilen ağaçlara laf ediyorsunuz.

Emin ol onlara da kızıyoruz. Adam keyfi için ağaç kestirdi ona da kızıyorum. Görmezden gelinmiyor.

Son düzenleme:
Millet otel yapmak için ağaçları kesiyor siz okul büyütmek için kesilen ağaçlara laf ediyorsunuz.
Kendi adıma söyliyim, hepsine laf ediyorum. Şehrin ortasında orman yangını çıkaramayınca(!) direk iş makineleriyle dalmışlar bu sefer.

10 yıl boyunca her camdan baktığınızda gördüğünüz ağaçları şimdi bir gün böyle görmek koyuyor insana. Gözlerimin önünde katlettiler koskoca senelik ağaçları. Bir de üstünü toprakla örtüyor.

Kendi adıma söyliyim, hepsine laf ediyorum. Şehrin ortasında orman yangını çıkaramayınca(!) direk iş makineleriyle dalmışlar bu sefer.

10 yıl boyunca her camdan baktığınızda gördüğünüz ağaçları şimdi bir gün böyle görmek koyuyor insana. Gözlerimin önünde katlettiler koskoca senelik ağaçları. Bir de üstünü toprakla örtüyor.
İstanbul'da şehir içinde ağaç olmamasından ben de çok şikayetçiyim. Ama bu okul yapımı için olduğundan bence eleştirilecek bir şey değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı