EZ Debug LED CPU beyaz yanıp söndü sistem açılmıyor

axaxa

Centipat
Katılım
24 Mart 2020
Mesajlar
5
Sistemi yeni topladım parçaları farklı farklı sitelerden söyledim. Kasayı birleştirdikten sonra Power tuşuna basınca ezdebug CPU LED'i 1 kez beyaz yanıp sönüyor, ondan sonra başka bir şey olmuyor, hiçbir parça fan çalışmıyor. B365M PRO-VH anakartım ve i3-9100F işlemcim var nasıl çözebilirim?
 
Görüntüyü anakarttan mı ekran kartından mı almaya çalışıyorsunuz?

Ekran kartından almaya çalışıyorum. Eski bir ekran kartı taktım ama çalışıyor farklı bir PC'de denedim. AMD Radeon 5570HD.
CPU güç kaynagı 8 pinlik bağlantıyı söktügümde kasa çalışıyor ezdebug CPU LED'i sürekli yanıyor işlemcimde mi problem var yardımcı olabilecek var mı?
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı