- Makaleler
- 2
Tunca Arslan bunu beğendi
.
Oyunda çok hata vardı bu şekilde yan görevleri bitirmek istemedim yoksa oyun şahane bir atmosferi var. Ama 2021 yılında bu hatalar illaki giderilecek işte o zaman tekrar yükleyip 100 saat oynarım.Bu oyun için 23 saat çok az. İlişki kuracağın karakterler, yan görevlerin etkilediği bitirilecek birden fazla son, keşfedilecek tonla şey var. Farklı karakterlerle 82 saat oynadım hala bir 30-40 saatlik daha içerik kalmıştır. Sadece yan görevler 100 saat eder zaten.
Haklısın hocam. Bug'lar Sağ olsun oyunun atmosferinden beni her seferinde kopardı. Ben kendimi tutamadım oynadım ama buglar ve optimizasyon kanser etti. Bekleyebilene beklemek en iyisi. Ben bekleyemedim.Oyunda çok hata vardı bu şekilde yan görevleri bitirmek istemedim yoksa oyun şahane bir atmosferi var. Ama 2021 yılında bu hatalar illaki giderilecek işte o zaman tekrar yükleyip 100 saat oynarım.![]()
Tunca aslan bunu beğendi.
Gece gece güldürdünüz Allah'ta sizi güldürsün hocamŞu an 10 FPS alsam bu mantıkla 40 FPS almam gerekiyor. Eğer almazsam Techopat'a dava açacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.