EZ Optimizer, Cyberpunk 2077 için Tek Tıkla Ek 30 FPS Sunuyor

Bu oyun için 23 saat çok az. İlişki kuracağın karakterler, yan görevlerin etkilediği bitirilecek birden fazla son, keşfedilecek tonla şey var. Farklı karakterlerle 82 saat oynadım hala bir 30-40 saatlik daha içerik kalmıştır. Sadece yan görevler 100 saat eder zaten.
Oyunda çok hata vardı bu şekilde yan görevleri bitirmek istemedim yoksa oyun şahane bir atmosferi var. Ama 2021 yılında bu hatalar illaki giderilecek işte o zaman tekrar yükleyip 100 saat oynarım.👍

Oyunda çok hata vardı bu şekilde yan görevleri bitirmek istemedim yoksa oyun şahane bir atmosferi var. Ama 2021 yılında bu hatalar illaki giderilecek işte o zaman tekrar yükleyip 100 saat oynarım.👍
Haklısın hocam. Bug'lar Sağ olsun oyunun atmosferinden beni her seferinde kopardı. Ben kendimi tutamadım oynadım ama buglar ve optimizasyon kanser etti. Bekleyebilene beklemek en iyisi. Ben bekleyemedim.

Programın yapımcısı kullanıcı geri bildirimlerini dikkate aldığını ve yılbaşından sonra yeni versiyonu yayınlayacağını söylemiş.
1609105694550.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı