Çözüldü EZDebug CPU LED ışığı yanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Oguzdnx

Picopat
Daha fazla  
EZDebug CPU LED ışığı yanıyor ve ekrana görüntü gelmiyor. Teşekkürler.

16047616723743525027499261152545.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
CPU LED takılı kalıyorsa demek ki CPU ile alakalı bir sorun var. CMOS sıfırlayın. Anakart'ın speaker yok mu? Yoksa bir yerden temin edip anakart'a takın. Böylece daha iyi anlaşılır olur sorun.

CPU LED takılı kalıyorsa demek ki CPU ile alakalı bir sorun var. CMOS sıfırlayın. Anakart'ın speaker yok mu? Yoksa bir yerden temin edip anakart'a takın. Böylece daha iyi anlaşılır olur sorun.
Bro ben bios sıfırlamak için pili çıkardım geri taktım bilgisayarı tekrar açtığımda ekrana görüntü gelmemeye başladı.
Sorun nedir

Bro ben bios sıfırlamak için pili çıkardım geri taktım bilgisayarı tekrar açtığımda ekrana görüntü gelmemeye başladı.
Sorun nedir

Dostum ben sana son 6 aydır yaşadığım sorunun kaynağını buraya yazsam mantığın kabul etmez, ama Windows ve donanımlar durduk yere bile tuhaf tuhaf sorunlar yaratabilir. Bios sıfırlandığına emin misin ? Bence direkt CMOS üzerinden sıfırla. Yine açılmazsa Ramleri çıkar tak, tek tek dene, diğer donanımları çalışana kadar takma. Sorun hala devam ederse bence en iyisi Speaker alıp anakart'a tak, böylece çıkan bip sayısından sorunun ne olduğunu daha sağlıklı anlarız.

Sistem parcalari neydi? Tek tek sok tak. Genel olarak bu sorunu yaşayanlar ya RAM yüzüne ya da islemci sok tak ile sorunu gideriyor. PSU neydi tabi o da var. PSU ariza gördüyse ve islemciye voltaj gitmiyorsa yine çalışmaz.
Rx580 ekran kartı
B450m pro vdh anakart
16gb ram
Ryzen 5 1600
Thermaltake v200 kasa power kendisi içinde

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı