Oguzdnx Picopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 44 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #1 EZDebug CPU LED ışığı yanıyor ve ekrana görüntü gelmiyor. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2020
Çözüm Oguzdnx 26 Kasım 2020 Raionxx dedi: Sorunu çözdünüz mü? Neden kaynaklı? Genişletmek için tıkla... Sorunum PSU'da çıktı. Garantiye verdim. Lemi Galip dedi: Cevrenizde iyi bir PC sahibi varsa önce PSU sonra ekran kartını değiştirip deneyin. Genişletmek için tıkla... Sorunum PSU'daymış. Garantiye verdim.
Raionxx dedi: Sorunu çözdünüz mü? Neden kaynaklı? Genişletmek için tıkla... Sorunum PSU'da çıktı. Garantiye verdim. Lemi Galip dedi: Cevrenizde iyi bir PC sahibi varsa önce PSU sonra ekran kartını değiştirip deneyin. Genişletmek için tıkla... Sorunum PSU'daymış. Garantiye verdim.
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 7 Kasım 2020 #11 Cevrenizde iyi bir PC sahibi varsa önce PSU sonra ekran kartını değiştirip deneyin. Artı 0 Eksi
Raionxx Kilopat Katılım 17 Ağustos 2019 Mesajlar 431 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #12 Oguzdnx dedi: Rx580 ekran kartı B450m pro vdh anakart 16gb ram Ryzen 5 1600 Thermaltake v200 kasa power kendisi içinde Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdünüz mü? Neyden kaynaklı? Artı 0 Eksi
Oguzdnx dedi: Rx580 ekran kartı B450m pro vdh anakart 16gb ram Ryzen 5 1600 Thermaltake v200 kasa power kendisi içinde Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdünüz mü? Neyden kaynaklı?
KS KS Oguzdnx Picopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 44 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #13 Raionxx dedi: Sorunu çözdünüz mü? Neden kaynaklı? Genişletmek için tıkla... Sorunum PSU'da çıktı. Garantiye verdim. Lemi Galip dedi: Cevrenizde iyi bir PC sahibi varsa önce PSU sonra ekran kartını değiştirip deneyin. Genişletmek için tıkla... Sorunum PSU'daymış. Garantiye verdim. Artı 0 Eksi Çözüm
Raionxx dedi: Sorunu çözdünüz mü? Neden kaynaklı? Genişletmek için tıkla... Sorunum PSU'da çıktı. Garantiye verdim. Lemi Galip dedi: Cevrenizde iyi bir PC sahibi varsa önce PSU sonra ekran kartını değiştirip deneyin. Genişletmek için tıkla... Sorunum PSU'daymış. Garantiye verdim.
K krsck Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 547 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #14 Oguzdnx dedi: Sorunum PSU'da çıktı. Garantiye verdim. Sorunum PSU'daymış. Garantiye verdim. Genişletmek için tıkla... Sorunun PSU olduğunu nasıl anladınız? Artı 0 Eksi
Oguzdnx dedi: Sorunum PSU'da çıktı. Garantiye verdim. Sorunum PSU'daymış. Garantiye verdim. Genişletmek için tıkla... Sorunun PSU olduğunu nasıl anladınız?
KS KS Oguzdnx Picopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 44 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #15 krsck dedi: Sorunun PSU olduğunu nasıl anladınız? Genişletmek için tıkla... Garantiye göndermiştim orda ki çalışan bana psuda bir şeyin bozuk olduğunu söyledi tam içeriğini bilmiyorum. Artı 0 Eksi
krsck dedi: Sorunun PSU olduğunu nasıl anladınız? Genişletmek için tıkla... Garantiye göndermiştim orda ki çalışan bana psuda bir şeyin bozuk olduğunu söyledi tam içeriğini bilmiyorum.