Geçen serviste biri ilk önce insancıl şekilde geldi arkadaş olmaya çalıştı. Arkadaş olduk sonra birkaç hafta sonra birşey oldu buna dalga geçmeye filan başladı birgün yine dalga geçiyodu arkadaşıyla beraber arkadaşının ağzına vurdum. Bir iki gün iyi oldular sonra tekrar aynı şeyi yapmaya başladılar hem de bu sefer 3 kişi olarak. 1 hafta sonra yakaladım bu 3 ünü benle dalga geçmeye çalışanın ağzına gözüne sırtına kafasına vurur musun vurmaz mısın (Bu arada bunun arkadaşları (!) da mal mal bakıyor kenardan tabi servisçi ayırdı sinirimi alamadım ama) arkadaşın gözünün kenarlarına mor bir halka hatıra bıraktım. Sana da aynı şeyi yapmanı öneririm. Vurma olayına gelince bol bol kafaya çalış.
"Atara atar gidere gider" yöntemini gerekli olduğu zaman uygula. Anadolu lisesinde olsaydın bu her zaman uygulanabilir olurdu.
Onun dışında etkinlik yapamıyor arkadaş edinemiyorsan. Ortama ayak uydurmaya çalış. Sohbet ettikleri zaman bildiğin bir durum varsa sende konuya katıl vs.
Benden bu kadar Asosyallik'ten Sosyalliğe geçen birisi olarak en fazla bu tavsiyeleri verebilirim.
Eml mezunu olarak sunu söyleyeyim kavga etme zarardan başka bir şey değil doğru yapıyorsun özgüven = fitness emin ol o vücut değiştikçe insan kendine başka bir güveniyor. Çıkarcı kopya isteyenlere yanlış kopya ver kalsınlar dersten.
Kardeşim senin sorunun fazla merhamet. İnsanın merhametli olması gerekir fakat gerektiği kadar fazlası zarardır.Senin merhametini suistimal ediyorlar sen ailenden dayak yediğin için o acının anlamını biliyorsun , sonuçlarını biliyorsun ve bunu karşındaki kişiye yaşattırmak istemiyorsun , onun da canı yansın istemiyorsun sonrasında affediyorsun fakat şunu bilki karşındaki kişi sen uyardığın halde kötü hareketler yapmaya devam ediyorsa affetmek mantıksızdır.Tavrını göster sert ve kararlı ol. Kelimeler herşeyden daha güçlüdür illa kavga etmene gerek yok laf sokman yeterli sönüp kalacaktır. En kötü ihtimal kavga başlatacaktır korkma her yediğin yumrukta onu daha sıkıca kavra ve çabala.Bir korkak olmaktansa dayak yemek daha iyidir bilki dayak yemek yürek ister.
Eml mezunu olarak sunu söyleyeyim kavga etme zarardan başka bir şey değil doğru yapıyorsun özgüven = fitness emin ol o vücut değiştikçe insan kendine başka bir güveniyor. Çıkarcı kopya isteyenlere yanlış kopya ver kalsınlar dersten.
Technopat'ın yaş ortalaması malesef bu konuyla fazlaca belli oluyor. Sitede çok emek var ama kaliteli kullanıcı sayısı oldukça az. Çoğu kişi evde bilgisayar manyağı olmuş 10-14 yaş arası bebeler...
Technopat'ın yaş ortalaması malesef bu konuyla fazlaca belli oluyor. Sitede çok emek var ama kaliteli kullanıcı sayısı oldukça az. Çoğu kişi evde bilgisayar manyağı olmuş 10-14 yaş aradı bebeler...
Sana bir şey söylemiyorum. Ergenlik bunlar, kafana takma böyle şeyleri. Sadece verilen tavsiyeleri okudum. Hepsi birbirinden komik. Seviye çok çok düşük forumda.