Karşımdakine bile nasıl vuracağımı bile bilmem. Ama aksiyon filmlerini izlerim kendimce hayal kurarım ona nasıl haddini bildireceğimi düşünerekten 
Aşman lazım dostum. Korkunun üzerine git.Okul endüstri meslek.
Dostum ben zamanında ailemden çok dayak yedim. Nedense kavga edeceğim zaman bende bir titreme irkilme falan oluşuyor hafif bir de korku.
İyi fikir.Eml mezunu olarak sunu söyleyeyim kavga etme zarardan başka bir şey değil doğru yapıyorsun özgüven = fitness emin ol o vücut değiştikçe insan kendine başka bir güveniyor. Çıkarcı kopya isteyenlere yanlış kopya ver kalsınlar dersten.![]()
Dostum beğenmiyorsan böyle konuları mesaj yazmak zorunda değilsin. Burayı özgür bir forum sanıyordum.Technopat'ın yaş ortalaması malesef bu konuyla fazlaca belli oluyor. Sitede çok emek var ama kaliteli kullanıcı sayısı oldukça az. Çoğu kişi evde bilgisayar manyağı olmuş 10-14 yaş aradı bebeler...
Sana bir şey söylemiyorum. Ergenlik bunlar, kafana takma böyle şeyleri. Sadece verilen tavsiyeleri okudum. Hepsi birbirinden komik. Seviye çok çok düşük forumda.Dostum beğenmiyorsan böyle konuları mesaj yazmak zorunda değilsin. Burayı özgür bir forum sanıyordum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.