Ezreal Blue Build

S

Soner Gül

Ziyaretçi
Son zamanlarda Ezreal için çok popüler olan bir build. Aşağıda:

f6rKssb.png


Bu build'le %35 cooldown reduction (bekleme süresi azalma) geliyor. Zaten sürekli skill kullanmayı olanaklı kılan bir build. Skill ya da düz ataklarınız level'a göre gerçek hasar veriyor (Spirit of the Elder Lizard). Muramana sayesinde bol bol mananız oluyor, mana hasara çevriliyor. Iceborn Gaunlet sayesinde skill kullandıktan sonraki atağınızı güçlendiriyorsunuz ve gayet iyi bir alan yavaşlatmasına sahip oluyorsunuz. Blade of the Ruined King'le ataklarınız karşıdakinin canından vuruyor. Last Whisper da %35 armor penetration (zırh delme) veriyor. Build, ismini de itemlerin renginden alıyor :)

Bu build'i iki kere denemek için girdim ama oyun uzamadı, tamamlayamadım item'leri o yüzden pek yorum yapamayacağım ama oyunun başında Spirit of the Lizard almanın etkili olduğunu söleyebilirim. Mobafire'daki şu build'i hazırlayan kişi de oyunun sonunda az hasar verdiğini, oyunun ortaları için iyi bir build olduğunu söylüyor. Bu build'i kullanacaksanız verim almak için sürekli skill kullanacaksınız.

Bunu yapmak yerine yine pek çok kişinin yaptığı gibi bu listeden Spirit of the Elder Lizard ve Iceborn Gaunlet'ı alıp devamı klasik AD Carry build'i olarak alınabilir. Trinity Force önerilen item'lerde ama şahsen Trinity yerine Iceborn öneriyorum Ezreal için.

Blue build'i deneyip oyun sonu hasarı için yorum yapabilecek varsa okuruz :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende blue kullanıyorum ve gerçekten oyunun başından sonuna kadar çok iyi damage veriyor. Tabi ezreal ile oynarken bence en önemli şey reflexler çünkü kullanımı kolay bir karakter değil. Tabi bu build karşınızdakilere görede farklılık gösterebilir. Zaten ezreal çok hızlı skill kullandığı için bu build fazlasıyla yeterli.
 
Birde küçük bir dip not vereyim ben de . Ezreal ile oynayanlar smartcast alısın gercekten baska heroları bilemem ama ezreal'a etkisi büyük . :)
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı