Ben Patriot hava savunma görevi görmüyor mu dedim?
üst yazımda verilen siparişten vazgeçtim sadece sınırlı sayıda almak istediklerini söyledim okumadıysan tekrar oku. Sen beni anlamamazlıktan gelip olaylar çarptırıyorsun. Sivil olmakta ne ilgisi var ne demek? EİRS sisteminin NATO'ya entegre olacağını nereden biliyorsun? Türkiye'nin kendine özgü katmanlı hava savunma sistemi kurmayacağını nereden öğrendin? ben savaşta kanıtlanmış, BF özelliği ön plana çıkan hava savunma sistemlerinden bahsediyorum ve THAAD vuramaz diye bir şey söylemedim. Aldığın bilginin kaynağını vermeden konuşuyorsun ben olan şeyleri ve kamuya açıklanmış bilgilerden bahsediyorum. Ruslar her şey iddaa ediyor ama ortada S-400'ün balistik füze vurduğuna dair hiçbir kanıt ve belge yok. Balistik kabiliyet için şuan Aster-30 varyantlarına ulaşmak için çabalanıyor ama Macron noktayı koydu bu iş kağıt üstünde olmasada sözde bitti. Ülkenin hava savunma sistemi konusuda kapandı. Bu arada en önemli açığımız BF savunması diyorum sen uçak vurarız diyorsun yazmışsın ben BF savunması önemli değil mi dedim? bu sana yazdığım son post.