F diskindeki Windows dosyaları silinebilir mi?

Windows Boot Manager'ın o sürücüde olmadığından eminseniz evet, silebilirsiniz. Boot Manager oradaysa sistem tekrar açtığınızda boot edilmeyecektir.

Windows Boot Manager ne olduğunu bilmiyorum fakat SSD'yi C diski olarak ayarladım.
Daha önceden farklı bir sürücüye kurulum yapmışsanız bu şekilde kalabiliyor, ihtimaller arasında diye yazdım. F:'deki verileri silmenizde Windows için bir sorun yok. Ama sanırım izin vermemiş. Klasöre giriş izniniz varsa ne var, atabilir misiniz?

Windows Boot Manager ne olduğunu bilmiyorum fakat SSD'yi C diski olarak ayarladım.

Hayır C diski SSD.

C diski Windows yüklü disk değildir. C diski sürünün harfidir. Windows yüklü olan diskin üzerinde küçük bir Windows simgesi olacaktır. "bu bilgisayar" bölümüne girip ekran görüntüsü alıp buraya atabilir misiniz?

Tam olarak neyi atmamı istediniz.

C diski Windows yüklü olduğunu ifade etmez. C diskine girdiğinizde "Windows" isimli bir klasör var mı?
Yine de C diskinde kurulu olsa bile Windows, F:'de sistem verileri olabilir. Dediğinizi anladım ama eksik, onu demek istiyorum yani.

Hocam disk yönetiminin ekran görüntüsünü atabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…