Arkadaşlar YouTube'da gameplay videosu çıktı ve biraz izledim. Efekt ve oynayış olarak zamanına göre çok güzel geldi. Korku, gizem, aksiyon... Siz nasıl buluyorsunuz?
Haklısınız, ismi çok duyulan bir oyun olmasa da zamanına göre gerçekten bir ilk. F E A R 1 Steam da sadece pakette var. Ne yazık ki sadece 1 i oynamak istediğim için 79 TL veremem.Fear 1,2,3. Hepsini oynadım. Taş gibi yapımlar bence, fakat sağda solda adını çok duyduğumuz bir oyun değil.
Haklısınız. Geçtiğimiz yakın zamanda neredeyse paket olarak bedava diyebileceğim bir fiyattan satılıyordu. (Yanılmıyorsam 11 TL falan idi.) İndirime girer belki yine.Haklısınız, ismi çok duyulan bir oyun olmasa da zamanına göre gerçekten bir ilk. F E A R 1 Steam da sadece pakette var. Ne yazık ki sadece 1 i oynamak istediğim için 79 TL veremem.
İstek listesine ekledim, teşekkürler. Ayrıca yapımcı şirketin şuan ne yaptığını bilen var mı?Haklısınız. Geçtiğimiz yakın zamanda neredeyse paket olarak bedava diyebileceğim bir fiyattan satılıyordu. (Yanılmıyorsam 11 TL falan idi.) İndirime girer belki yine.
Tam olarak hangi sahne hocam?Bitirdim seriyi. En zayıf 3. oyun. Bu oyunun en büyük olayı, dönemine göre aşmış düşman yapay zekasıdır.
2. oyunun başındaki o malum sahne yüzünden kaç gece tırsarak uyumuştum çocukken...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.