F klavyelerde çeşit yok

Kara_faruk

Centipat
Arkadaşlar ben F klavye kullanıyorum ama hiç çeşit yok. Hisli ve ışıklı F klavye bakıyorum, hiç yok. Hep Q klavye var. nerede bulabilir veya nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben F klavye kullanıyorum ama hiç çeşit yok. Hisli ve ışıklı F klavye bakıyorum, hiç yok. Hep Q klavye var. nerede bulabilir veya nasıl yapabilirim?
Dostum ben F klavye kullanıyorum Q'da aşırı kötüyüm. Klavyem Q Klavye. Bakmadan yazdığım için klavye düzeninin önemi yok. Bazı oyunlar direkt Q ile ayarlı oluyorken bazıları senin klavyene göre kendini uyarlıyor. Velhasıl bakmadan F klavye kullanıcısıysan benim gibi istediğin bir modeli alabilirsin. Mekanik tarzında klavyeler güzel olabilir.

Bende F kullanıyorum kardeşim mekanik klavyede yazmayı sevdiğim için klavye Q bakmadan yazıyorsun zaten çok bir önemi olmuyor yerlerinin.

Bende f klavye Logitech K120 var ama mekanik bakıyorum rahat mı mekanik nasıl hassasiyeti.
Hissiyat gayet güzel ama bir süre sonra o çok sevdiğin şakır şukur ses sinir bozucu bir hal almaya başlıyor o yüzden blue switch önermiyorum alıcaksan brown switch al, hanım evden kovacak az kaldı 😁.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı