F/P %100 kablosuz mekanik klavye önerisi

CrossKafa

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Kablosuz num pad dahil (%100 boyut) mekanik klavye arıyorum. Belirli bir bütçe yok ama olabildiğince F/P olmasını istiyorum. Switch tipi fark etmez. Önerdiğiniz bir model var mıdır?

Merhaba. Kablosuz num pad dahil (%100 boyut) mekanik klavye arıyorum. Belirli bir bütçe yok ama olabildiğince F/P olmasını istiyorum. Switch tipi fark etmez. Önerdiğiniz bir model var mıdır?

Hocam çok güzel bir önerim var ama neden %100 istediğini sorabilir miyim, %75 benim önereceğim. Bir de F/P diye bir bütçe yok bir sayı söylemen lazım.

Hocam çok güzel bir önerim var ama neden %100 istediğini sorabilir miyim, %75 benim önereceğim. Bir de F/P diye bir bütçe yok bir sayı söylemen lazım.
Kendim için sormuyorum, alacak kişi iş için de kullanacağı için num pad'in şart oluğunu söyledi. Belirli bir bütçe yok ama 3000tl'den ucuz olursa iyi olur. F/P'den kastım çok tuzlu olmadan olabildiğince kaliteli olması.

Kendim için sormuyorum, alacak kişi iş için de kullanacağı için num Pad'in şart oluğunu söyledi. Belirli bir bütçe yok ama 3000TL'den ucuz olursa iyi olur. F/P'den kastım çok tuzlu olmadan olabildiğince kaliteli olması.

Anladım hocam, %100 olarak hiçbir fikrim yok. Baktığım zaman bunları buldum, parolapara ile 400 TL indirim ile alabilirsin ama @egemebb hocam bakarsa daha iyi biliyordur alternatifleri kesinlikle vardır diye düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_5340.jpeg
    IMG_5340.jpeg
    96,5 KB · Görüntüleme: 172

YUNZII IF99 Mekanik Klavye [Ön Sipariş] kaliteli olarak %100 bildiğim bu var. Akko 3098Bler var ancak kronik deniliyor. Bütçe çıkar ise alınabilir. Ek olarak MCHOSE G75 Pro alınıp yanına numpad de alınabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı