Merhaba. Kablosuz num pad dahil (%100 boyut) mekanik klavye arıyorum. Belirli bir bütçe yok ama olabildiğince F/P olmasını istiyorum. Switch tipi fark etmez. Önerdiğiniz bir model var mıdır?
Kendim için sormuyorum, alacak kişi iş için de kullanacağı için num pad'in şart oluğunu söyledi. Belirli bir bütçe yok ama 3000tl'den ucuz olursa iyi olur. F/P'den kastım çok tuzlu olmadan olabildiğince kaliteli olması.Hocam çok güzel bir önerim var ama neden %100 istediğini sorabilir miyim, %75 benim önereceğim. Bir de F/P diye bir bütçe yok bir sayı söylemen lazım.
Kendim için sormuyorum, alacak kişi iş için de kullanacağı için num Pad'in şart oluğunu söyledi. Belirli bir bütçe yok ama 3000TL'den ucuz olursa iyi olur. F/P'den kastım çok tuzlu olmadan olabildiğince kaliteli olması.
Merhaba. Kablosuz num pad dahil (%100 boyut) mekanik klavye arıyorum. Belirli bir bütçe yok ama olabildiğince F/P olmasını istiyorum. Switch tipi fark etmez. Önerdiğiniz bir model var mıdır?
Redragon Horus K618 Wireless RGB Kablosuz Oyuncu Klavye Siyah Fiyatları ve ÖzellikleriMerhaba. Kablosuz num pad dahil (%100 boyut) mekanik klavye arıyorum. Belirli bir bütçe yok ama olabildiğince F/P olmasını istiyorum. Switch tipi fark etmez. Önerdiğiniz bir model var mıdır?
Redragon Horus K618 Wireless RGB Kablosuz Oyuncu Klavye Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz? Fiyat çok uygun geldi.
Tamamdır bakacağım teşekkürler.Redragon alınmaz hocam. Dediğimi almanız daha iyi olacaktır.
Neden hocam 1 buçuk yıldır K552 modelini kullanıyorum herhangi bir problem yaşatmadı şuana kadar ve öyle çok problem yaşayanı da görmedim duymadımRedragon alınmaz hocam. Dediğimi almanız daha iyi olacaktır.
Neden hocam 1 buçuk yıldır K552 modelini kullanıyorum herhangi bir problem yaşatmadı şu ana kadar ve öyle çok problem yaşayanı da görmedim duymadım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.