7500 ve altı hocam bütçem yazmayı unutmuşumÖncelikle bütçe belirtmeniz gerekir ve nasıl bir monitör arayışındasınız? İnç, Hz, IPS'dir OLED'dir vs. ayrıntı verirseniz yardımcı olabiliriz
7500 ve altı hocam bütçem yazmayı unutmuşum
Bütçe belirtmediğiniz için size monitör öneri rehberimi paylaşıyorum, bütçenize uyan modellerden birini alabilirsiniz.
Rehber: 2K monitör tavsiyesi
Ucuzdan pahalıya doğru gideceğim Hiç bir bilgi bulunmayan modeller var, bu yüzden listede yoksa eklemediğim monitörün kötü olduğunu düşünmeyin, bilgi yok diye eklemedim. Eğer bir sorunu varsa veya ek bilgi falan eklemek istersem not olarak düşeceğim. Güvenilir markaların dışına çıkmadan öneri...www.technopat.net
İllaki BOE, CSOT vs etmez ama en azından gamepower, james donkey vb markaların parasına sık sık düştüğü için tercih edilebilir. Bu yüzden olumlu bakıyorum. Fazladan olumlama yapmamın sebebi bu markaları almak yerine Koorui veya KTC gibi markalara yönelsinler diye. Ayrıca ön yargının azalması için de biraz fazladan övüyorum. Bazı arkadaşlar gamepower, izoly, rampage, james donkey, dragos vb markalarla bir tutuyor bu markaları.Burada ki listeniz işe yarar hocam. Faydası dokunur. Fakat Çin'in şu an için feedback dönüşleri olumlu olsa da hala argeleri copy/past üzerine dönüyor. HKC panellerinin geçmişi temiz değil. Fiyat politikası ve artan üretimi sayesinde Avrupa piyasasında yer edindiler. Fazlasıyla olumlu görüş sunmuşsunuz dikkatimi çekti.
İllaki boe, csot vs etmez ama en azından Gamepower, James Donkey vb markaların parasına sık sık düştüğü için tercih edilebilir. Bu yüzden olumlu bakıyorum. Fazladan olumlama yapmamın sebebi bu markaları almak yerine Koorui veya KTC gibi markalara yönelsinler diye. Ayrıca ön yargının azalması için de biraz fazladan övüyorum. Bazı arkadaşlar Gamepower, Izoly, Rampage, James Donkey, Dragos vb markalarla bir tutuyor bu markaları.
Mesela G2421v örnek verilebilir. Bu fiyatta doğru düzgün marka ürün yok. En azından bu markaların incelemelerini bulabiliyoruz.
Şimdi Çin dünya genelinde her konuda büyüdüğü için ülkemize giren bazı modelleri de artık önerilir olmaya başladı.
Koorui G2721p tavsiyeler arasında bütçenize uygun yer alan bir model.
Yalnız benim net görüşümü sorarsan hkc panellerine hiçbir zaman kanım ısınmamıştır. Sırf olumlu görüşleri referans aldığım için destek veriyorum.
Burada ki listeniz işe yarar hocam. Faydası dokunur. Fakat Çin'in şu an için feedback dönüşleri olumlu olsa da hala argeleri copy/past üzerine dönüyor. Hkc panellerinin geçmişi temiz değil. Fiyat politikası ve artan üretimi sayesinde Avrupa piyasasında yer edindiler. Fazlasıyla olumlu görüş sunmuşsunuz dikkatimi çekti.
Reklam yapmıyorlar pek. Ama elde kalacak kadar kötü bir marka değil.Markasını çok bilmediğimden tereddütlü yaklaşıyorum biraz, inceleyeyim bi teşekkürler.
Reklam yapmıyorlar pek. Ama elde kalacak kadar kötü bir marka değil.
Ayrıca H27t22C için de stok gelmiş, bunu da değerlendirebilirsiniz.
KTC de auo panel kullanılıyor, auo da gayet iyi bir panel üreticisi. Koorui de ne kullanılıyor bilmiyorum.
İllaki BOE, CSOT vs etmez ama en azından Gamepower, James Donkey vb markaların parasına sık sık düştüğü için tercih edilebilir. Bu yüzden olumlu bakıyorum. Fazladan olumlama yapmamın sebebi bu markaları almak yerine Koorui veya KTC gibi markalara yönelsinler diye. Ayrıca ön yargının azalması için de biraz fazladan övüyorum. Bazı arkadaşlar Gamepower, Izoly, Rampage, James Donkey, Dragos vb markalarla bir tutuyor bu markaları.
Teşekkürler hocam tercihim KTC'den yana olacak gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.