Performans dediğiniz şey sizce görünüm mü?Kastettiği şeyi gayet iyi anlamana rağmen neden anlamamış gibi davranıyorsun? Ucuz, güzel görünümlü skin istiyor işte.
Performans dediğiniz şey sizce görünüm mü?Kastettiği şeyi gayet iyi anlamana rağmen neden anlamamış gibi davranıyorsun? Ucuz, güzel görünümlü skin istiyor işte.
Ben öyle bir şey demedim zaten. Yazılanı anladın mı anladın, bundan bahsediyorum. CS oynamayan biri bile skinlerin sadece görüntüden ibaret olduğunu biliyordur, konu sahibi de bunu biliyor elbet. O yüzden açık olan bir şeyi boşuna irdelemek yerine öneri verseydin daha faydalı olurdun konu sahibine.Performans dediğiniz şey sizce görünüm mü?
Bende zaten skinlerin sadece görünüşten ibaret olduğunu biliyorum. Konu sahibi performans olarak ne bekliyor onu sordum. Valorant değilki bu skinlere göre performansın etkilensin? Hem sanane kardeşim öneri vermek istersem verirdim zaten. Ben daha konu sahibinin ne istediğini anlayamadımBen öyle bir şey demedim zaten. Yazılanı anladın mı anladın, bundan bahsediyorum. CS oynamayan biri bile skinlerin sadece görüntüden ibaret olduğunu biliyordur, konu sahibi de bunu biliyor elbet. O yüzden açık olan bir şeyi boşuna irdelemek yerine öneri verseydin daha faydalı olurdun konu sahibine.
50 lira civarı AK-47 veya M4A1 skin önerilerinizi bekliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ben de zaten skinlerin sadece görünüşten ibaret olduğunu biliyorum.
Güzel çelişkiymiş hocam, iyi geceler.Ben daha konu sahibinin ne istediğini anlayamadım![]()
Bende zaten skinlerin sadece görünüşten ibaret olduğunu biliyorum. Konu sahibi performans olarak ne bekliyor onu sordum. Valorant değilki bu skinlere göre performansın etkilensin? Hem sana ne kardeşim öneri vermek istersem verirdim zaten. Ben daha konu sahibinin ne istediğini anlayamadımfiyat performans skinmiş.
Valorantta da skinlerin performansa bir etkisi yokkiBende zaten skinlerin sadece görünüşten ibaret olduğunu biliyorum. Konu sahibi performans olarak ne bekliyor onu sordum. Valorant değilki bu skinlere göre performansın etkilensin? Hem sanane kardeşim öneri vermek istersem verirdim zaten. Ben daha konu sahibinin ne istediğini anlayamadımFiyat performans skinmiş.
Valorant'da skinlerin performansa etkisi mi varmışBende zaten skinlerin sadece görünüşten ibaret olduğunu biliyorum. Konu sahibi performans olarak ne bekliyor onu sordum. Valorant değilki bu skinlere göre performansın etkilensin? Hem sanane kardeşim öneri vermek istersem verirdim zaten. Ben daha konu sahibinin ne istediğini anlayamadımFiyat performans skinmiş
50 lira civarı AK-47 veya M4A1 skin önerilerinizi bekliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.