F/P CS:GO skini tavsiyesi

Performans dediğiniz şey sizce görünüm mü?
Ben öyle bir şey demedim zaten. Yazılanı anladın mı anladın, bundan bahsediyorum. CS oynamayan biri bile skinlerin sadece görüntüden ibaret olduğunu biliyordur, konu sahibi de bunu biliyor elbet. O yüzden açık olan bir şeyi boşuna irdelemek yerine öneri verseydin daha faydalı olurdun konu sahibine.

Ben öyle bir şey demedim zaten. Yazılanı anladın mı anladın, bundan bahsediyorum. CS oynamayan biri bile skinlerin sadece görüntüden ibaret olduğunu biliyordur, konu sahibi de bunu biliyor elbet. O yüzden açık olan bir şeyi boşuna irdelemek yerine öneri verseydin daha faydalı olurdun konu sahibine.
Bende zaten skinlerin sadece görünüşten ibaret olduğunu biliyorum. Konu sahibi performans olarak ne bekliyor onu sordum. Valorant değilki bu skinlere göre performansın etkilensin? Hem sanane kardeşim öneri vermek istersem verirdim zaten. Ben daha konu sahibinin ne istediğini anlayamadım :D Fiyat performans skinmiş

50 lira civarı AK-47 veya M4A1 skin önerilerinizi bekliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Henüz almadıysanız ben Safari mesh AK-47 üzerine güzel stickerlar öneririm bence gerçekten güzel gözüküyor fakat satarken kimse sticker fiyatlarına dikkat etmez normal fiyatına gider.

Bende zaten skinlerin sadece görünüşten ibaret olduğunu biliyorum. Konu sahibi performans olarak ne bekliyor onu sordum. Valorant değilki bu skinlere göre performansın etkilensin? Hem sana ne kardeşim öneri vermek istersem verirdim zaten. Ben daha konu sahibinin ne istediğini anlayamadım :D fiyat performans skinmiş.

Fiyat performans derken fiyatına göre göze güzel demek istemiş başka nasıl ifade edebilir anlamadım.

Bende zaten skinlerin sadece görünüşten ibaret olduğunu biliyorum. Konu sahibi performans olarak ne bekliyor onu sordum. Valorant değilki bu skinlere göre performansın etkilensin? Hem sanane kardeşim öneri vermek istersem verirdim zaten. Ben daha konu sahibinin ne istediğini anlayamadım :D Fiyat performans skinmiş.
Valorantta da skinlerin performansa bir etkisi yokki :D

Bende zaten skinlerin sadece görünüşten ibaret olduğunu biliyorum. Konu sahibi performans olarak ne bekliyor onu sordum. Valorant değilki bu skinlere göre performansın etkilensin? Hem sanane kardeşim öneri vermek istersem verirdim zaten. Ben daha konu sahibinin ne istediğini anlayamadım :D Fiyat performans skinmiş
Valorant'da skinlerin performansa etkisi mi varmış:D Sırf sallamak için konuşuyorsun.

M4A1-S için Anubis koleksiyonu ile gelen Mud-Spec skini 10 TL ve bu fiyata bence aşırı iyi.
Ak için ise keşfedilmemiş ve Seçkin Yapım'dan başka seçenek yok gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı