F/P ekipman önerisi

Bütçe
1200–2400

toprakkorkoc

Hectopat
Daha fazla  
9060XT 16 GB, Ryzen 9600X, ASUS Prime B650M-R 7200MHz DDR5, 32 GB RAM DDR5. Sistem özelliklerim bunlar. Bu sisteme güzel ama aşırıya kaçmayan ekipmanlar almak istiyorum. Mouse için Attack Shark G3, G3 Pro, Logitech G305 bunlar aklıma geldi. Klavye olarak Wraith W60 düşündüm ama çok geç gönderiyorlar ve Max çıkabileceğim fiyat bandında geziyor. Kulaklık hakkında çok az bilgi sahibiyim ama fiyat performans lazım. Kulaklık için bütçem 2 bin.

Son düzenleyen: Moderatör:
9060XT 16 GB, Ryzen 9600X, ASUS Prime B650M-R 7200MHz DDR5, 32 GB RAM DDR5. Sistem özelliklerim bunlar. Bu sisteme güzel ama aşırıya kaçmayan ekipmanlar almak istiyorum. Mouse için Attack Shark G3, G3 Pro, Logitech G305 bunlar aklıma geldi. Klavye olarak Wraith W60 düşündüm ama çok geç gönderiyorlar ve Max çıkabileceğim fiyat bandında geziyor. Kulaklık hakkında çok az bilgi sahibiyim ama fiyat performans lazım. Kulaklık için bütçem 2 bin.

Kulaklık olarak bunu kullanıyorum. Memnunum.

Mouse: ATK A9 Plus
Klavye: Aula f75/f87 veya Wraith W60
Kulaklık: Havit Gamenote H2002P veya bütçe çıkarsa Fifine h9.

Mouse: ATK A9 Plus.
Klavye: Aula f75/f87 veya Wraith W60.
Kulaklık: Havit Gamenote H2002P veya bütçe çıkarsa Fifine.

A9 Plus ile A9 arasında çok fark var mı?

Mouse: ATK A9 Plus.
Klavye: Aula f75/f87 veya Wraith W60.
Kulaklık: Havit Gamenote H2002P veya bütçe çıkarsa Fifine h9.

Bunlar dışında başka önerebileceğin var mı peki hepsini karşılaştırıp karar vereceğim.

Hepsi için toplam bütçen ne kadar?

Klavye için 2400 düşünüyorum.
Mouse için 1400 veya biraz üstü.
Kulaklık hakkında pek bilgim yok ama attığınız Havit olabilir bütçe ise 1800.
Bir de öneriniz nedir bütçe sorununu halledip kaliteli ekipman almak mı yoksa şu anda fiyat performans ekipman almak mı?

Klavye için 2400 düşünüyorum.
Mouse için 1400 veya biraz üstü.
Kulaklık hakkında pek bilgim yok ama attığınız Havit olabilir bütçe ise 1800.
Bir de öneriniz nedir bütçe sorununu halledip kaliteli ekipman almak mı yoksa şu anda fiyat performans ekipman almak mı?
Bence almışken biraz daha para ekleyip kaliteli malzeme almak daha mantıklı hocam, eğer bekleyemem derseniz de bütçenize göre almanız daha iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı