AcemiTeknocu
Kilopat
Kingston HyperX Cloud Stinger Core Oyuncu Kulaküstü Kulaklık Fiyatı Bunu öneririm, Bahsettiğim parçalar ile alırsanız iyi olur.Arkadaşlar sistem bana gayet yeterli geliyor. Yazım yanlısı yapmışım. Kulaklik da istiyorum. Gamepower MEI düşünüyorum. İndirimde gördüğünüz ve önerdiğiniz ekipman önerileri yapar mısınız ? Bu işte pek iyi değilim.
Düzelttim. Bu arada TN panel öneriniz. Daha önce güzel bir monitörüm olmadı. Rekabetçi oyun da oynamam. Hem ips hem 144 hz monitör var mı? Hatırladığım kadarıyla vardı ama ismini unuttum.Acer KG241QPbiip 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Fiyatı
Acer KG241QPbiip 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com Logitech G213 Prodigy RGB Oyuncu Klavye 920-008094 Fiyatı
Logitech G213 Prodigy RGB Oyuncu Klavye 920-008094 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com Alabilirsiniz, Ha bu arada Mouse ile fare aynı haberiniz olsun.Cooler Master CM310 RGB Optik Gaming Mouse | ITOPYA
Cooler Master CM310 RGB Optik Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CM-310-KKWO2 ITOPYA'da.www.itopya.com
Acer VG240YPbiip 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full Fiyatı Bu var hocam.Düzelttim. Bu arada TN panel öneriniz. Daha önce güzel bir monitörüm olmadı. Rekabetçi oyun da oynamam. Hem ips hem 144 hz monitör var mı? Hatırladığım kadarıyla vardı ama ismini unuttum.
Önerir misiniz? Ölü piksel şikayetleri mevcut. Bu arada 75 hz ips monitör alsam çok birşey kaybeder miyim ?
Sistem uprage edilmeyecek. Sadece 12 13 senelik monitörümden kurtulmak istiyorum. Almışken ekipman da almak istiyorum. Bunları 1500 bandında halledebilirsem ne mutlu bana. Profesyonel kullanıcı değilim. Müzik için kullanırım kulaklığı. Fare ve klavye de üzmesin yeter düşüncesindeyim. 144 hz almak konusunda da kararsız kaldım ama deneyimlemek de istiyorum.144 HZ farkını anlamak için ekran kartı, 144 FPS üstüne çıkabilmesi gerek. Bu yüzden gelecekte sistem ugrade veya değişikliğe gidilmeyecekse gereksiz. Ekipman için bütçe nedir ?
Genel kullanım için 144Hz tavsiye ederim, 200-300 TL Fazla verip 2 Kat tazeleme hızı olan monitör almak daha iyidir.Önerir misiniz? Ölü piksel şikayetleri mevcut. Bu arada 75 hz ips monitör alsam çok birşey kaybeder miyim ?