"Karaca Just Coffee Aroma 2 In 1 Filtre Kahve ve Çay Demleme Makinesi" adlı ürünü aldım. Henüz 1 kez kullandım ve ben de yeni yeni makine ile filtre kahve yapıyorum. Şimdilik beklentilerimi karşıladı. Philips HD7462/20 modeli de öneriliyor ama ben daha küçük ebatta bir ürün aradığım için bunu tercih ettim.2 tane çektim ilk defa evde filtre kahve yapacağım. F-p filtre kahve makinesı önerisi var mı?
TeşekkürlerMerhaba.
Çok uzun bir süredir indirime girmesini bekliyordum. 1.5 senedir sürekli olarak içtiğim bir kahve; aroması gerçekten yoğun ve sert, sert kahve sevenlerin denemesini tavsiye ediyorum.
Not: Bu ürün önceden Jacobs Barista Strong adıyla satılmaktaydı. Önceden Strong adı ile alan varsa diye bilgilendirmek istedim.
Satıcı ve gönderen: Amazon.com.tr
Barista Intense
222 liradan 139 liraya düşmüş.
Bütçe?2 tane çektim ilk defa evde filtre kahve yapacağım. F-p filtre kahve makinesı önerisi var mı?
Hocam filtre kahve yapmak için fazla para vermeye gerek yok hepsinin mantığı suyu üstten damlatmak. Tavsiyem makine temizliği ile uğraşmak istemesseniz direk kağıt ile demleyin french press de olur ama yine uğraştırıcı. En güzeli v60 bana göre. Makine ile yine kötü olmuyor ama bazen kahveyi içinde unutuyorum küf yapıyor2 tane çektim ilk defa evde filtre kahve yapacağım. F-p filtre kahve makinesı önerisi var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.