F/P kiralık ev için klima önerisi

JusteR

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, havalar aşırı sıcak ve kiralık evde oturuyoruz o yüzden normal klima taktıramayacağım fakat üniteli klima almayı planlıyorum fiyat performans odayı buz gibi yapabilecek bir ürün öneriniz var mı 8K'ya falan? (oda çok büyük değil) önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, havalar aşırı sıcak ve kiralık evde oturuyoruz o yüzden normal klima taktıramayacağım fakat üniteli klima almayı planlıyorum fiyat performans odayı buz gibi yapabilecek bir ürün öneriniz var mı 8K'ya falan? (oda çok büyük değil) önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Önce ev sahibiyle konuşun bence.

evi güzelinden serin tutarmı hocam
Deneyimlemedim ama bu markanın güvenilir olduğunu duydum. Bugün sipariş vericem muhtemelen. Aceleniz yoksa deneyimimden sonra yorumumu buraya yazarım.

Hocam ürünü kullanma şansınız oldu mu? Nasıl bir performansı var?
Aldım ve cuma gününden beri kullanıyorum, eğer amacınız odanızı soğutmaksa kesinlikle tavsiye etmiyorum. Eğer amacınız önünde durup serinlemek ise alabilirsiniz. Klima kime bakıyorsa sadece onu serinletiyor hocam. Uyurken de yatağınızın önüne koyup rahatça uyuyabilirsiniz, soğutmadığı için vücudunuzda tutukluk yapmıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı