F/P klavye, mouse ve ekran önerisi

Rimworld

Centipat
Daha fazla  
Hacı merhaba ya, benim abim kendine yeni bir kasa alacak, bana da eski kasasını verecek ama benim ekran klavye, mouse'a ihtiyacım var, yeni F/P ürünü bakıyorum, böyle güzel RTX'e yakışır, klavye mouse ve ekran istiyorum, net bir bütçe belirtemem ama ekran 30 inc olursa çok iyi olur. Bu arada mouse kablolu olsa iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani kötülemek için değil gerçekten soruyorum sizin önerileriniz neler merak ettim.
zaten size bişey demedim önerilerim bunlar
ayrıca

Asus TUF Gaming M3 Gen II RGB Optik Gaming Mouse​

MSI GG Clutch GM11 White RGB Optik Gaming Mouse​

Asus TUF Gaming M4 Air Siyah Gaming Mouse​

bunlarda alınabilir şeyler ben msı versa 300 elite kullanıyorum kablosuz bir model kablosuz düşünürseniz fiyatına göre öneririm

Zaten size bir şey demedim önerilerim bunlar
Ayrıca

ASUS TUF Gaming M3 gen II RGB optik Gaming mouse​

MSI gg Clutch GM11 white RGB optik Gaming mouse​

ASUS TUF Gaming M4 Air siyah Gaming mouse​

Bunlarda alınabilir şeyler ben MSI Versa 300 Elite kullanıyorum kablosuz bir model kablosuz düşünürseniz fiyatına göre öneririm

Hayır sizi kötülemek için değil demedim sizinkine beğenmeme emojisi atan arkadaşlara sordum

Hacı merhaba ya, benim abim kendine yeni bir kasa alacak, bana da eski kasasını verecek ama benim ekran klavye, fareye ihtiyacım var, yeni F/P ürünü bakıyorum, böyle güzel RTX'e yakışır, klavye mouse ve ekran istiyorum, net bir bütçe belirtemem ama ekran 30 inc olursa çok iyi olur. Bu arada mouse kablolu olsa iyi olur.

Öncelikle amaç belirtirsen iyi olur. Oyun mu oynayacaksın başka bir şey mi yapacaksın? Total bütçen nedir? Ürünlerden beklentin nedir?

Hallettik biz şu ana kadar yardımcı olanlara teşekkürler.

Bu arada aldığım ekipmanları atayım eğer birisi bakarsa bulsun

Ekran(trendyol):
SamsungOdyssey G3 G30d Fhd 180 Hz Oyun Monitörü Siyah

Klavye(trendyol):
Logitech G G213 Prodigy RGB Türkçe siyah oyuncu klavyesi - 920-008094

Mouse pad(trendyol):
AntechRgb 13 Değişen Ledli Düz Siyah 80*30 Cm Gaming Oyuncu Su G

Bundan sonrakileri farklı yerlerden aldım.

Fare(MediaMarkt)
RAZER RZ01-04000100-R3M1 Basilisk V3 Ergonomic Kablolu Gaming Mouse Siyah

kulaklık(amazon):

Pusat Hafif Oyuncu Kulaklığı - Siyah

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı