F/P laptop markaları

HP, Monster, Casper, Acer önermem. Monster önermememin sebebi malzeme kalitesi. Yoksa MSI ile yarışır. HP'leri de elimden geldiğince önermemeye çalışıyorum. İki gündür ısınma sorunu çözüldü dediğim için linç yedim bazı kişilerden. Acer'i özellikleri iyiyse öneririm.
Önerilerim ise Huawei, Asus, Lenovo, Dell, MSI.
Acer'ın nesi var? Gayet iyi marka sadece değeri bilinmiyor bence.

Acer, ASUS, Dell, Lenovo...

Fakat Lenovo'nun IdeaPad Gaming modelleri özelliklerine göre pahalıya satılıyor.

Acer'in Nitro 5 serisi gayet başarılı, 2020 modelleri.

Dell'in bazı modellerinde ısınma sorunu olabiliyor, araştırmak lazım...

Huawei ise balon... Son çıkardığı cihazda R5 4600H gibi gayet iyi bir Gaming CPU kullanıyor ve GPU'su ise dahili Vega 6 🤣. 45W TDP ve ince model UltraBook kasasınıda hesaba katarsak, alanlara geçmiş olsun.

Acer soğutması en iyi laptoplardan özellikle Nitro serisi. Lütfen yanlış bilgi vermeyelim.
Arkadaşımın abisi, Nitro 5 aldı. 1050 4GB, 9300H falan vardı sanırım. Ekranının çerçevesi çıktı, teknik servise verdi. Bir ton tatava yaptılar, çok rahat 3 ay beklettiler ve bir ton para kitlediler. Sonuç, tamir edilmemiş laptop. Sonrasında tekrar gitti, macun bakımı istedi. Çünkü Far Cry New Dawn oynarken CPU 92 dereceyi görüyordu berbat Acer soğutması sağ olsun, yine boşa çıktı emekleri. En sonunda iade etti, 1650 10300H'lı Monster aldı ve memnun şu an. Acer almayın, aldırtmayın.

Predator serisi iyi diyeceksiniz, bir zahmet iyi olsun. O fiyat aralığında da artık F/P falan kalmıyor zaten.

Dell, ASUS, Lenovo vs.

HP ısınıyor onu da belirteyim.
HP, Casper ve Acer önermem mesela.

Dell, ASUS, Lenovo, Monster, MSI, Huawei olabilir.
HP, Monster, Casper, Acer önermem. Monster önermememin sebebi malzeme kalitesi. Yoksa MSI ile yarışır. HP'leri de elimden geldiğince önermemeye çalışıyorum. İki gündür ısınma sorunu çözüldü dediğim için linç yedim bazı kişilerden. Acer'i özellikleri iyiyse öneririm.
Önerilerim ise Huawei, Asus, Lenovo, Dell, MSI.

Acer'ın nesi var? Gayet iyi marka sadece değeri bilinmiyor bence.
Arkadaşlar sizin aktif olarak kullanıp memnun kaldığınız marka/modeller hangileri acaba

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı