F/P laptop markaları

@cekubalimm Aktif olarak ASUS Vivobook 15 kullandım. HA-Rİ-KA!

Sonrasında Lenovo Z70 kullandım, o da HA-Rİ-KA!

HP kullandım, berbattı. Acer kullandım berbattı.

Kısacası no-name bir marka ve Acer, HP, Casper falan almayın yeter.
HP ve Acer'in gaming laptopları bence oldukça güzel. Hem HP'nin normal modellerinden kullanıp gayet memnun olduğunu söyleyen ve bir sorunla karşılaşmayan insanlar var. Sorun yaşayanlar var diye bir markaya çamur atmak mantıksız bence.

Arkadaşımın abisi, Nitro 5 aldı. 1050 4GB, 9300H falan vardı sanırım. Ekranının çerçevesi çıktı, teknik servise verdi. Bir ton tatava yaptılar, çok rahat 3 ay beklettiler ve bir ton para kitlediler. Sonuç, tamir edilmemiş laptop. Sonrasında tekrar gitti, macun bakımı istedi. Çünkü Far Cry New Dawn oynarken CPU 92 dereceyi görüyordu berbat Acer soğutması sağ olsun, yine boşa çıktı emekleri. En sonunda iade etti, 1650 10300H'lı Monster aldı ve memnun şu an. Acer almayın, aldırtmayın.

Predator serisi iyi diyeceksiniz, bir zahmet iyi olsun. O fiyat aralığında da artık F/P falan kalmıyor zaten.
Hocam konu dışı ama ne kadar arkadaşın varsa hep bir kötü bir ürün alıyor ve iade edip yeni ürün alıyor. :D
Arkadaşlar sizin aktif olarak kullanıp memnun kaldığınız marka/modeller hangileri acaba
Dell Laptop'um var. N5010 modeli, 10 yıllık olduğundan pek memnun değilim ama aşırı sağlamlar. Üzerinde oturdum yanlışlıkla görmeden ve hiçbir şey olmadı. 10 yılda bile 1 tane ölü piksel çıkmadı. Sitenin desteği çok iyi.
Eski driver bulundurması da çok güzel. Dell ve ASUS bak derim.

HP ve Acer'in gaming laptopları bence oldukça güzel. Hem HP'nin normal modellerinden kullanıp gayet memnun olduğunu söyleyen ve bir sorunla karşılaşmayan insanlar var. Sorun yaşayanlar var diye bir markaya çamur atmak mantıksız bence.
Çamur atarım, ürünleri ve teknik servisleri berbat. Gaming Laptop'ları da iyi değil. Normal modeli dediğiniz Pavilion var, o kronik sorunlu.

Ha, bir de. Arkadaşım 10500 para saydı HP Pavilion Gaming için. 1660 Ti vardı içinde sanırım. Hiç memnun değil, o kadar ısınıyor ki aralıklarla oyun oynuyor.
Hocam konu dışı ama ne kadar arkadaşın varsa hep bir kötü bir ürün alıyor ve iade edip yeni ürün alıyor. :D
Öyle, beni dinlemiyorlar. Mesela Acer Nitro 5 alan arkadaşımın abisi, sonrasında Redmi Note 9 aldı XD!

Çamur atarım, ürünleri ve teknik servisleri berbat. Gaming Laptop'ları da iyi değil. Normal modeli dediğiniz Pavilion var, o kronik sorunlu.

Ha, bir de. Arkadaşım 10500 para saydı HP Pavilion Gaming için. 1660 Ti vardı içinde sanırım. Hiç memnun değil, o kadar ısınıyor ki aralıklarla oyun oynuyor.

Öyle, beni dinlemiyorlar. Mesela Acer Nitro 5 alan arkadaşımın abisi, sonrasında Redmi Note 9 aldı XD!
Cidden üstteki arkadaşın da dediği gibi o markaların tüm sorunlu ürünleri sizinle arkadaşlarınıza çatmış herhalde :D.

Cidden üstteki arkadaşın da dediği gibi o markaların tüm sorunlu ürünleri sizinle arkadaşlarınıza çatmış herhalde :D.
HP Pavilion Gaming alan arkadaşım gıdım anlamazdı modellerden. Gitmiş, direkt almış parası ile. Olay bu : D

Ben hiç kronik sorunlu ürün almadım mesela Allah'a şükür.

Gerçekten markası insanın gözünü boyayabiliyor. General Mobile ucuzmuş, F/P dedik ama sorunlu çıktı. Şarj soketi bozuk, şarja takılı iken şarjı bitip kapanıyor, ısınıyor, kasıyor vs. Keşke beni uyarsaydın almadan önce. :D

Gerçekten markası insanın gözünü boyayabiliyor. General Mobile ucuzmuş, F/P dedik ama sorunlu çıktı. Şarj soketi bozuk, şarja takılı iken şarjı bitip kapanıyor, ısınıyor, kasıyor vs. Keşke beni uyarsaydın almadan önce. :D
GM mi aldın?

Hepimiz o hatayı yapmışızdır, ben de o dandik Türk firmalarının ürününden almıştım...

Ee söyleseydin uyarırdık be Sewayaki : D

GM mi aldın?

Hepimiz o hatayı yapmışızdır, ben de o dandik Türk firmalarının ürününden almıştım...

Ee söyleseydin uyarırdık be Sewayaki : D
4 yıl önce televizyonda övülmüştü, 900 TL'ye alabileceğiniz en iyi telefon falan dendi ama öyle değilmiş. 3310 daha kullanışlı idi. :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı