F/P laptop önerisi

Tükenmiş hocam. Bir de Abimden biliyorum Radeon 530 Güç harcamaktan başka bir işe yaramıyor.
Geçen hafta bir arkadaşım almıştı denedim gayet güzeldi,zaten bu zamanda indirimde olan birşeyin stoğunu bulmak çok zor. Bilmediğm kullanmadığım cihazı zaten önermem. :)

Geçen hafta bir arkadaşım almıştı denedim gayet güzeldi,zaten bu zamanda indirimde olan birşeyin stoğunu bulmak çok zor. Bilmediğm kullanmadığım cihazı zaten önermem. :)
Diyorum ki ben de Vega 8 dahili GPU'lu bir model Radeon 530'dan çok daha yüksek performans verir.

Diyorum ki ben de Vega 8 dahili GPU'lu bir model Radeon 530'dan çok daha yüksek performans verir.
Anladım hocam demek istediğinizi, tabiki de Vega 8 daha iyi performans vercektir. Benim önereceğim birkaç laptop da vardı zaten bu,ancak stokları yok diye IdeaPad önerdim fakat onun da stoğu yokmuş. Bence en iyisi HUAWEI MateBook modellerine baksın arkadaş. :)

Kıymetli dostlar, yaklaşık 9 yıldır kullandığım laptopum ömrünü tamamlamak üzere. Alındığı döneme göre dahi pek kaliteli bir bilgisayar sayılmazdı. Ets 2, Fm serileri, cs:go, belki NBA 2K serisi gibi oyunlar oynayabileceğim, yine uzun yıllar kullanabileceğim bir laptop arayışındayım. Bütçe olarak pek yukarılara çıkmak istemiyorum ancak, piyasa ister istemez yukarılarda. 6 bin lira civarında eli yüzü düzgün laptop tavsiyelerinizi merakla beklemekteyim.

Kıymetli dostlar, yaklaşık 9 yıldır kullandığım laptopum ömrünü tamamlamak üzere. Alındığı döneme göre dahi pek kaliteli bir bilgisayar sayılmazdı. Ets 2, Fm serileri, cs:go, belki NBA 2K serisi gibi oyunlar oynayabileceğim, yine uzun yıllar kullanabileceğim bir laptop arayışındayım. Bütçe olarak pek yukarılara çıkmak istemiyorum ancak, piyasa ister istemez yukarılarda. 6 bin lira civarında eli yüzü düzgün laptop tavsiyelerinizi merakla beklemekteyim.
Yeni bir konu açsanız daha iyi olur. Burayı kalabalık etmeye gerek yok bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı