Gablanify
Hectopat
Çoğu kişi sorun yaşamış ben pek önermezdim.
Ben bir sorun yaşamadım onları bilmem.
Sebep?2500 lira olsun butce yine alinmaz.
Çoğu kişi sorun yaşamış ben pek önermezdim.
Sebep?2500 lira olsun butce yine alinmaz.
Kronik sorunlu klavye, onları dediğin insanlar binden fazladır.Ben bir sorun yaşamadım onları bilmem.
Sebep?
Marjinal bi' yapısı var klavyenin. Bahsettiğiniz kampanya ne zamana kadar geçerli? Ayrıca yine bu bantlarda Türkçe Q klavye de önerebilir misiniz?![]()
MCHOSE G75 PRO Matcha Latte V2 Gaming Klavye
Kompakt %75 düzeni, conta montaj tasarımı ve ses emici köpüğü, rahat bir yazma deneyimi sağlar.www.gaming.gen.tr
Attigim konudaki yollari izlerseniz cashbackleri cikartinca 1850tl ye almis oluyorsunuz.
Elektronik - MCHOSE Ace 60 Pro Parolapara ve İyzico ile 1400 TL
https://www.gaming.gen.tr/urun/610678/mchose-ace-60-pro-hall-effect-ice-blue-manyetik-switch-rgb-hotswap-siyah-mekanik-gaming-klavye-mc-ace60-9/ Giriş seviye bir manyetik switch ama Madlions mad60/mad68 klavyelerinden iyidir ve fiyatı da cashbackler ile uyguna geliyor. FUN60 Pro'dan iyi midir...www.technopat.net
Türkçe Q klavyeler bu bütçede adam akıllı değil pek.Marjinal bi' yapısı var klavyenin. Bahsettiğiniz kampanya ne zamana kadar geçerli? Ayrıca yine bu bantlarda Türkçe Q klavye de önerebilir misiniz?
Rampage, Gamepower gibi markalardan olabildiğinde uzak olmaya çalışıyorum. Monster da kişisel boykot listemde, tercih edeceğimi zannetmiyorum.Bende Rampage Rapido Plus var. Zamanında 700 civarı bir miktardan almıştım. Hala kullanıyorum herhangi bir sıkıntısı yok (tuşlarda soyulma, temassızlık, tuşun basmaması vb.). Tonlarca özelliğinin yanı sıra white switch. Piyasada hala varsa tavsiyem bu olur. Yoksa, Monster Pusat K3 Pro olabilir. 2k gibi bir fiyatı var onunda. Red switch, bilek desteği bir de tonlarca modu var. Onada hoş bakamadıysan, Razer Ornata v3 diyebilirim. Mebran switch olduğundan kendime almamıştım, çok bilgi sahibi değilim ama sana hitap ediyorsa olabilir. Hiç biri sıcak gelmediyse son olarak Wraith'den klavye alabilirsin.
Türkçe Q klavyeler bu bütçede adamakıllı değil pek.
Rampage, Gamepower gibi markalardan olabildiğinde uzak olmaya çalışıyorum. Monster da kişisel boykot listemde, tercih edeceğimi zannetmiyorum.
Sorunları mı var yoksa başlıkta bahsettiğim dandiklik mi var?
Rampage, Gamepower gibi markalardan olabildiğinde uzak olmaya çalışıyorum. Monster da kişisel boykot listemde, tercih edeceğimi zannetmiyorum.
Sorunları mı var yoksa başlıkta bahsettiğim dandiklik mi var?
Fiyalarini hak etmiyorlar hocam. Genellikle ASUS gibi markalar yapiyor turkce Q klavye. Sonradan keycaps ile halledersiniz. Alın gecin MCHOSE'yi.
Dandiklik, sorunlar vb. riskli oluyor, ve kaliteli Türkçe Q klavyeler artık neredeyse hiç üretilmiyor.
Hocam Rampage ile benimde çok yaşanmışlığım var. İyi bir marka olmamasına rağmen, devamlı bozulmasına rağmen 4-5 Kulaklığı var elimde hepsi bozuk. Bu klavyeyi de arkadaşımın "Diğerleri gibi değil." tavsiyesiyle fiyatı 760₺ diye almıştım. Ve haklıymış 2 seneyi sıkıntısız dolduracak bir "Rampage" ürünüm olacağını düşünmezdim. Yine de güvenmiyorsanız haklısınız.Rampage, Gamepower gibi markalardan olabildiğinde uzak olmaya çalışıyorum. Monster da kişisel boykot listemde, tercih edeceğimi zannetmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.