F/P mouse önerisi

• Konuyu başlatan Racnes
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 14.520
@mar00n çift tıklama sorunluydu. Hala devam ediyorsa.

@mar00n çift tıklama sorunluydu. Hala devam ediyorsa.
1.5 senedir kardeşim tarafından kullanılıyor. Bir sorun yaşamadık..

Sorun yaşayan arkadaşlar olduğunu gördüm fakat biz bir sorun yaşamadık.

Daha öncede bazı arkadaşlara belirtmiştim, Logitech G213 klavye kullanıyorum. Klavyenin bazı tuşları basmamaya başlamıştı, Logitech Hollanda ile iletişime geçtim. Video istediler. Youtube'a videoyu yükleyip adamlara gönderdim. Adamlar yeni klavyeyi Hollanda'dan 3 günde evime kadar gönderdiler. Hiç bir ücret ödemedim. Eski klavyeyi de istemediler. Logitech gerçekten iyi hizmet veriyor garanti konusunda. Eğer bir sıkıntı oluşursa, satın aldığınız yer ile görüşmek yerine direkt olarak Logitech'in ana merkezi ile iletişime geçin. Sorunu çok hızlı bir şekilde çözüyorlar. Sırf bu yüzden bile tercih edilir.

@mar00n madem gördün niye önerirsin ki? 😀 evet Logitech çok iyi müşteri hizmetlefi var. Gigabyte hiç küçümsememek lazım tabii.

@mar00n madem gördün niye önerirsin ki? 😀 evet Logitech çok iyi müşteri hizmetlefi var. Gigabyte hiç küçümsememek lazım tabii.
Mouse'da sorun görmedim, klavye de böyle bir sorun yaşadım.

Mouse'u 1.5 senedir kullanıyoruz. Sorun yok. Rahmetli dedemin 12-13 senelik Logitech kablosuz mouseları duruyor. Hala çalışıyorlar. Taş gibi. Logitech kötü ürün üretmiyor.

Attığınız Gigabyte'da iyi zaten. Ben kötü demedim ki. Sadece Logitech ile bir sorun yaşanmaz çift tıklama sorunu olsa bile. Bunu belirtmek istedim.
12-13 senelik Logitech mouse'lar:

aaa.jpeg

@Racnes elim küçük-orta arası gayet iyi oturuyor. Fare ile daha bilgili arkadaşlar var detay konusunda onlar yardımcı olsun. Hatta bana da ekipman konusunda uzman olan hocam önermişti. Gerek kalitesi gerek yazılımı olsun gayet iyi yani. Bu arada yanlış hatırlamıyorsam G102 kronik çift tıklama sorunluydu. O yüzden o modeli hiç almanızı tavsiye etmem.

Prodigy modelinde çift tıklama sorunu vardı. Lightsync modelinde bunu düzelttiler.

Mouse'da sorun görmedim, klavye de böyle bir sorun yaşadım.

Fareyi 1.5 senedir kullanıyoruz. Sorun yok. Rahmetli dedemin 12-13 senelik Logitech kablosuz fareleri duruyor. Hala çalışıyorlar. Taş gibi. Logitech kötü ürün üretmiyor.

Attığınız Gigabyte'da iyi zaten. Ben kötü demedim ki. Sadece Logitech ile bir sorun yaşanmaz çift tıklama sorunu olsa bile. Bunu belirtmek istedim.
12-13 senelik Logitech Mouse'lar:

Eki Görüntüle 1257461
Hocam size ulaşabileceğim bir yer var mı mouse hakkında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı