Başlıkta dediğim gibi F/P mouse önerisi istiyorum. MC, CS, Valorant oynuyorum. 1K civarı bir şey olabilir.
Başlıkta dediğim gibi F/P mouse önerisi istiyorum. MC, CS, Valorant oynuyorum. 1K civarı bir şey olabilir.
Bütçe çıkarsa;
![]()
VXE R1 Serisi Wireless Mouse
VXE Dragonfly R1 Serisi VXE R1 *Ürün bilgileri üretici firmanın sitesinden alınmıştır.ulugames.com.tr
Bütçe çıkmazsa;
Kablosuz;
DELUX M800Pro Oyun faresi kablosuz, PAW3395 sensörlü 26000DPI ile, üç modlu, Huano pembe şalter, 80 saat pil, 72 g hafif,4K alıcılarla uyumlu değildir : Amazon.com.tr: Bilgisayar
DELUX M800Pro Oyun faresi kablosuz, PAW3395 sensörlü 26000DPI ile, üç modlu, Huano pembe şalter, 80 saat pil, 72 g hafif,4K alıcılarla uyumlu değildir : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Kabloluda SS Prime.
Alıcı almam gerekli mi?
Hayır değil.
Bildiğiniz güzel bir mouse pad var mı laptopum.
Bildiğiniz güzel bir mouse pad var mı laptopum.
Bunlar gayet şık duruyor ayrı bir hava katıyor.![]()
KlasseGear Pro Grey Map Lines 90x40 Cm Xxl Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad - Fiyatı, Yorumları
KlasseGear Pro Grey Map Lines 90x40 Cm Xxl Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bunun beyazıda güzel durur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.