F/P sistem tavsiyesi

Eldorado

Hectopat
Elimde Philips 227E LH monitör var. Buna göre en iyi en yüksek sistem ne oluşturulabilir? Darboğaz olamadan ileride 2K monitör almayı düşünüyorum. Şimdilik elimde bu monitör ve 1 TB hard disk var. Buna göre ileriye yönelik beni uzun süre götürebilecek F/P sistem istiyorum. Bütün oyunları rahatça oynayabileceğim, 30 40 sekmeyi aynı anda açabileceğim, videoları en yüksek de seyredebileceğim,(şu an YouTube'da donmadan anca 360P de seyredebiliyorum) şimdiki ve ileride çıkacak oyunları oynayabileceğim uzun ömürlü bir sistem tavsiyesi istiyorum. Bütçe soranlarınız olacaktır dediğim gibi F/P ürünü bir sistem istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazdığım monitörle darboğaz yapmayacak bir sistem dedim yazdıklarımda 7-8 bin civarı bir bütçe var ileride 2 k monitör alıp aynı sistemle devam edeceğim için dedim. 10400'ya da 3600X'li bir sistem olabilir. 10400'de RAM MHz düşük kalıyor intelciyim ama bu yüzden kafam AMD'ye kayıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı