F/P Sistem Tavsiyesi

Hepinize teşekkür ettim beyler ileteceğim arkadaşıma.

1.338 TL

1.076 TL
1.138 TL
1.243 TL
1.227 TL
1.213 TL

Son düzenleme:
Hiç de öyle bir durum yok nerdeyse tüm profosyonel oyuncular gtx 970, gtx 980 gibi üst düzey ekran kartları kullanıyor.
Arastirmadiginiz belli oluyor FNATIC takimi a serisi apu islemcileri kullaniyorlar.

Arastirmadiginiz belli oluyor FNATIC takimi a serisi apu islemcileri kullaniyorlar.
Buyrun birincisi Cloud9 takımından Shroud'un sistemi diğeri de SuperMassive takımında TokmakHead'in sistemi eğer istersen daha fazla gösterebilirim

Dosya Ekleri

• image.png
    49,7 KB · Görüntüleme: 263
  • image.png
    164 KB · Görüntüleme: 275
Buyrun birincisi Cloud9 takımından Shroud'un sistemi diğeri de SuperMassive takımında TokmakHead'in sistemi eğer istersen daha fazla gösterebilirim
Sana soyle aciklayim ben gider 5000 tl pc ile de e-sporla ugrasirim 2000 tl pc ile de oyun kaliteni arttirmiyor ki bosa masraf derim. 2000 tl de de oynuyorsun 5000 tl de de arada 3000 tl bir fark var almak istersen o ayridir.

İfadeler: GCN
Sana soyle aciklayim ben gider 5000 tl pc ile de e-sporla ugrasirim 2000 tl pc ile de oyun kaliteni arttirmiyor ki bosa masraf derim. 2000 tl de de oynuyorsun 5000 tl de de arada 3000 tl bir fark var almak istersen o ayridir.
Cs go da oyunu bi 100 fps oynamak var bide 300 fps var tüm profosyoneller en çok fps'i almak ister

60 hz bir monitorde ha 100 alacaksin ha 300 alsan ne olacak? Her turlu 60 goruceksin.
İyi de profosyonellerin neredeyse hepsi 144hz monitörde oynuyor ayrıca 60 ile 300 arasında inanılmaz bir akıcılık farkı var (cs go için konuşuyorum)

Çok teşekkür ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…