Çözüldü F1 2016 İngilizce dil dosyası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Erzurum
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5625U with Radeon Graphics
32GB DDR4
Amd Radeon Graphics (Sistem Bilgilerinde Seri Adı Bulunmuyor)
Adata IM2P33F8-256GD 256 GB M.2 SSD
HP G9 Laptop
Meslek
Öğrenci
Merhaba F1 2016 için indirdiğim Türkçe yaması bozuk çıktı mesela evet yazması gereken yerde grosjean geride falan yazıyor bu nedenle bana F1 2016 İngilizce dosyası lazım. İnternette kaynak yok. Yardımcı olabilir misiniz?

Çözüm
Merhaba F1 2016 için indirdiğim Türkçe yaması bozuk çıktı mesela evet yazması gereken yerde grosjean geride falan yazıyor bu nedenle bana F1 2016 İngilizce dosyası lazım. İnternette kaynak yok. Yardımcı olabilir misiniz?

Ben de yaması kurmuştum beğenmemiştim. Orijinal dil paketini bulup oyunun içindeki locatision klasörüne atarsınız.
Buradan indirebilirsin link sağlam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun orjinal ise oyun dosyalarını doğrula. Korsansa da çok zor bulman yeniden kur.

Oyun orijinal ise oyun dosyalarını doğrula. Korsansa da çok zor bulman yeniden kur.

Steam'de 2022 de kaldırdılar eski oyunları benim de kütüphanemde yok korsan o nedenle.

Peki daha düzgün bir yama yok mu?

Oyun orijinal ise oyun dosyalarını doğrula. Korsansa da çok zor bulman yeniden kur.

Eğer sende F1 2016 varsa İngilizce dosyasını herhangi bir platformdan atarsan çok yardımcı olursun.

Son düzenleme:

Ben de yaması kurmuştum beğenmemiştim. Orijinal dil paketini bulup oyunun içindeki locatision klasörüne atarsınız.
Buradan indirebilirsin link sağlam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
bende yaması kurmuştum beğenmemiştim orj dil paketini bulup oyunun içindeki locatisiıon klasörüne atarsınız
buradan indirebilirsin link sağlam

bende yaması kurmuştum beğenmemiştim orj dil paketini bulup oyunun içindeki locatisiıon klasörüne atarsınız
buradan indirebilirsin link sağlam

Biraz geçti üzerinden :D Eski bilgisayarımda oynuyordum F12016'yı artık oynamıyorum zaten. Sağol yine de. Belki birisi aynı sorunu yaşar ona yardımcı olursunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı