babanxbox Megapat Katılım 28 Ağustos 2015 Mesajlar 471 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar, klavyeyle F1 oynuyorum 1 aydır ve fark ettim eskiden aldığım Frisby marka kol var onu takıp oynayayım dedim. Fakat kol takılıyken oyun başlamıyor kapanıyor, oyun içinde taktığımda da aynı şekilde oyundan atıyor sorun nedir acaba?
Arkadaşlar, klavyeyle F1 oynuyorum 1 aydır ve fark ettim eskiden aldığım Frisby marka kol var onu takıp oynayayım dedim. Fakat kol takılıyken oyun başlamıyor kapanıyor, oyun içinde taktığımda da aynı şekilde oyundan atıyor sorun nedir acaba?
WaiiXD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 1.146 Makaleler 4 Çözümler 9 14 Eylül 2020 #2 Eskiden oynuyordum ama hatırladığım kadarıyla kontrol şeması indirmeniz gerekiyor(eğer orijinal ise ) Artı 0 Eksi
Eskiden oynuyordum ama hatırladığım kadarıyla kontrol şeması indirmeniz gerekiyor(eğer orijinal ise )
prophet ' Hectopat Katılım 29 Temmuz 2017 Mesajlar 724 Çözümler 5 Yer Kırıkkale 14 Eylül 2020 #3 PS3 kolumu bağladığımda bir sorun yaşamamıştım(scptoolkit). Kontrolcü ile alakalı bir sorun olabilir. Artı 0 Eksi
PS3 kolumu bağladığımda bir sorun yaşamamıştım(scptoolkit). Kontrolcü ile alakalı bir sorun olabilir.