F1 2020 kariyer modu para nasıl harcanır ve yarışa ileride başlanır?

garipgamerr

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba F1 2020 kariyer modu hakkında birkaç sorum olacak.

1. Öncelikle 300k dolar param var ve nerede kullanabilirim?
  2. Vehicle sekmesinde Power unit bölümünde eskiyen parçalar var riskli parçalar onları nasıl tamir ederim?
  3. Vehicle sekmesinde Power unit bölümünde eskiyen parçayı kullanamadığım için yanındaki + tuşuna basıyorum ve penalty uyarısı veriyor nedir?
  4. Yarış elemelerinde 4. bitirmeme rağmen yarışta 20. sırada başlıyorum bunun nedeni nedir?

Aklımda olan sorular bunlar kariyeri kolaylaştıracak sizin de tavsiyeleriniz ve söylemek istedikleriniz varsa yazabilirsiniz. Cevaplayanlar ve tavsiye verenler için şimdiden teşekkürler.

Aracı geliştirme ekranı vardır oradan paranı harcayabilirsin benim önerim aracın yere basma kuvvetini arttırman yönünde araba virajları daha iyi alır.

Vehicle sekmesinde Power unit bölümünde eskiyen parçalar var riskli parçalar onları nasıl tamir ederim?
Tamir edemezsin, 3.maddede yazdığın şekilde + tuşuna basarak yeni parça takmalısın.
Vehicle sekmesinde Power unit bölümünde eskiyen parçayı kullanamadığım için yanındaki + tuşuna basıyorum ve penalty uyarısı veriyor nedir?
Bu bir Formula kuralıdır. Kafana estiği zaman ekstra parça takamazsın. 3 parça hakkını zaten veriyor, ekstradan eklediğin parçalarda yarışa daha geri sıralardan başlama cezası alırsın.
Yarış elemelerinde 4. bitirmeme rağmen yarışta 20. sırada başlıyorum bunun nedeni nedir?
Parça yenilemeleri yaptığın için Grid cezası almışsın. Bu yüzden gerilerde başlıyorsun. Parça yenilemelerine dikkat etmen gerekirdi.

Bu bir Formula kuralıdır. Kafana estiği zaman ekstra parça takamazsın. 3 parça hakkını zaten veriyor, ekstradan eklediğin parçalarda yarışa daha geri sıralardan başlama cezası alırsın.

Yani her eskidiğinde sürekli + tuşuyla yeni bir tane almak zorundayım doğru mudur?
Tamir edemezsin, 3.maddede yazdığın şekilde + tuşuna basarak yeni parça takmalısın.

Parça yenilemeleri yaptığın için Grid cezası almışsın. Bu yüzden gerilerde başlıyorsun. Parça yenilemelerine dikkat etmen gerekirdi.

Hocam sağ üstte worn components uyarısı alıyorum nasıl düzeltirim?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı