F1 21 oynarken PC kapanıyor

selimpolat78

Femtopat
Katılım
17 Mart 2021
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba. F1 21 oynuyorum. Kısaca şöyle açıklayayım oyuna normal giriyorum oynuyorum hiçbir şekilde bilgisayar kapanmıyor etmiyor. G29 direksiyonumu bağlayıp oyuna girdiğimde oyun lobideyken veya piste girerken kendini resetliyor. CPU veya GPU sıcaklığından değil termal macun alıp sürdüm ikisi de ideal sıcaklıklarda oluyor. Oyun dosya bütünlüğünü kontrol ettim. Dün PC'yi formatlayıp tekrardan oyunu yükledim hata halen devam ediyor. Tüm sürücülerim güncel, bilgisayarımda virüs programı yüklü değil olabilecek her şeyi araştırdım. Ekran kartım RX 570 ondanda olacağını düşünmüyorum. Tek aklıma gelen Power Supply'ın wattının yetmemesi olabilir ama G29 direksiyonun kendi ayrı adaptörü var PC'den Watt çekeceğini de düşünmüyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
 
PSU yeterli gibi aslında G29'un da kendi adaptörü var demişsiniz. 700W PSU belki olayı çözer diyeceğim ama çözmezse boşa masraf olur. Başka oyunlarda böyle mi peki bu durum? FH4 falan oynuyorsanız.

Bende öyle düşünüyorum. Bugün baktım dünya para olmuş PSU'lar. Forza Horizon 4 de herhangi bir sıkıntı yok. Bunun yanı sıra ETS 2 ATS Bus Simulator Car drift gibi oynuları da oynuyorum hiç böyle bir sıkıntıyla karşılaşmadım.
 

Geri
Yukarı