F1 22 araç güç kaybı

Daha fazla  
Merhaba, bileniniz vardır illaki. Oyunda birkaç yarışta, 1. Olmak üzereyken araç son virajda birdenbire durdu ve ekran siyah beyaz oldu. Uyarı yazısı o kadar hızlı yok oldu ki giriş seviyesi İngilizcemle hiçbir şey anlayamadım. Bunun nedeni hakkında bilgisi olan var mıdır? Teşekkürler...

Mekanik arızadan dolayı yarış dışı kalmışsın. Eğer arızaları tamamen kapatmak veya sıklığını ve tipini değiştirmek istiyorsan kariyer ayarlarında en altta ''Player Faults'' kısmını istediğin gibi değiştirebilirsin.
Her üç dört yarıştan birinde de mekanik arıza olmaz ki arkadaş. Bir de hep aynı. Son turun son virajının çıkışında oluyor. Bu bir oyun için ciddi bir bug bence. Sinirlenip sildim zaten. Teşekkür ederim cevap için.

Her araba için bütün sezon boyunca bazı parçaları ceza almadan sınırlı sayıda değiştirme hakkın var, güç üniteleri ve şanzıman da onlardan. Bu parçaların zamanla dayanıklılık limitleri azalıyor, zamanı geldiğinde değiştirmezsen güç kaybı ya da mekanik arıza yaşıyorsun. Parça dayanıklılık durumları yeşil değilse dikkatli olmakta fayda var, o parçaların nasıl değiştirileceğine internetten bakabilirsin. Bununla ilgili olabilir, bunun dışında öyle nedensiz bir bug ile karşılaşmadım.

Her araba için bütün sezon boyunca bazı parçaları ceza almadan sınırlı sayıda değiştirme hakkın var, güç üniteleri ve şanzıman da onlardan. Bu parçaların zamanla dayanıklılık limitleri azalıyor, zamanı geldiğinde değiştirmezsen güç kaybı ya da mekanik arıza yaşıyorsun. Parça dayanıklılık durumları yeşil değilse dikkatli olmakta fayda var, o parçaların nasıl değiştirileceğine internetten bakabilirsin. Bununla ilgili olabilir, bunun dışında öyle nedensiz bir bug ile karşılaşmadım.
Bu tarz geliştirmelere biraz geç başladım ama izin verilen tüm geliştirmeleri uygulamıştım. Yine de geç kaldığım için olmuş olabilir. Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı