F1 22 İçin Gamepad Önerisi

ZacbemS

Centipat
Katılım
3 Haziran 2022
Mesajlar
104
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, F1 22 için gamepad alacağım. Daha önce hiç gamepad deneyimim olmadı. Bluetooth adaptörüm v.s. yok. Ne önerirsiniz?

Şu anlık aklımda bir bütçe yok fakat 1500'den fazla olmasın.
 
Dual Sense 5 işinizi görür. Yine sıfır olarak Xbox 9. nesil bu bütçede zor ama ihtiyaçlarınıza göre karar verebilirsiniz.
 
DS4 mü, Xbox Controller mı, DualSense mi almalyım? Onların fiyatları biraz pahalı. Hemen alamam birkaç ay beklemem gerekebilir. Hemen almak için F310 ya da F710 almalı mıyım yoksa birkaç ay bekleyip başta yazdığım ürünlerden birini mi alayım?
 
DS4 mü, Xbox Controller mı, DualSense mi almalyım? Onların fiyatları biraz pahalı. Hemen alamam birkaç ay beklemem gerekebilir. Hemen almak için F310 ya da F710 alınır mı? Yoksa birkaç ay bekleyip başta yazdığım ürünlerden birini mi alayım?

Hocam PlayStation kollarının exlucive oyunlar dışında hiçbir artısı yok F1 oynayacağım diyosun al bir Xbox kolu bak işine.
 
Sadece F1 oynamak için 2K para verip DualSense 5 mi almalı cidden mi PS özel oyunları dışında hiçbir artısı yok PS kollarının ha güzel duruyor o ayrı mesele.
Sadece F1 değil de çoğunlukla araba oyunları diyebilirim (örneğin: Forza Horizon 4, ETS 2, Assetto Corsa v.b.).
 

Geri
Yukarı