F1 24 ne kadar zor?

Güzel zamanlar yaşatmış F1 vay be :D o zaman ben de alırım zira sadece 10 dolar ve tek başlamadığım seri F1 ve WRC kalmıştı ki tarafımı F1'den kullanacağım sayende. Ben F1 TV ile birlikte beIN Sports'ta da İngilizce anlatıldığını zannetmişim, öyle olmaması çok güzel oldu. F1 24 aldıktan sonra yeni konu açarım veya buradan yazarım çok teşekkür ederim :)

Eğer F1 24 de çözemediğiniz bir şey olursa yazabilirsiniz seve seve cevaplarım ama size şimdiden bir bilgi vereyim oyunu aldıktan sonra artık neyle oynarsınız bilmiyorum feedback(dönüş hassasiyeti) ayarlarını yapın mutlaka internette var yapmazsanız araba çok ağır döner yapmayıp iade edenler olmuştu :)

Eğer F1 24 de çözemediğiniz bir şey olursa yazabilirsiniz seve seve cevaplarım ama size şimdiden bir bilgi vereyim oyunu aldıktan sonra artık neyle oynarsınız bilmiyorum feedback(dönüş hassasiyeti) ayarlarını yapın mutlaka internette var yapmazsanız araba çok ağır döner yapmayıp iade edenler olmuştu :)
Tekrardan çok teşekkürler. Alacağım oyunu ya, benim ekip Assetto Corsa oynuyor gaza geldim F1 24 çekeyim diyorum şuan :D Birde zaten F1 24 kadar nadir indirime giren oyunum yok istek listemde nerdeyse. Çok teşekkürler tekrardan baya fikir sahibi olmuş oldum oyunun doğru düzgün videolarını izlemekle uğraşmadan bile

Tekrardan çok teşekkürler. Alacağım oyunu ya, benim ekip Assetto Corsa oynuyor gaza geldim F1 24 çekeyim diyorum şu an :D bir de zaten F1 24 kadar nadir indirime giren oyunum yok istek listemde neredeyse. Çok teşekkürler tekrardan bayağı fikir sahibi olmuş oldum oyunun doğru düzgün videolarını izlemekle uğraşmadan bile.

Aldıktan sonra hemen yarışları izlemeye başlayın derim daha da zevkli oluyor sabah 7 de kalktık ilk yarıştan 6 kişi yarış dışı kaldı :)

Kalkamadım geç yatmıştım 😶‍🌫️

Bazen yarışlar erken oluyor benim de izlerken uyuyakaldığım olabiliyor bu hafta pazar günüde yarış var saat 10 da olacak F1 fikstürüne bakabilirsiniz. Bir de Netflix de Drive to survive diye program var her sezonda o yılın F1 sezonu anlatılıyor biraz fazla DRAM yapıyolar ama izlenir özellikle yeni başlayacaklar için.

Bazen yarışlar erken oluyor benim de izlerken uyuyakaldığım olabiliyor bu hafta pazar günüde yarış var saat 10 da olacak F1 fikstürüne bakabilirsiniz. Bir de Netflix de Drive to survive diye program var her sezonda o yılın F1 sezonu anlatılıyor biraz fazla DRAM yapıyolar ama izlenir özellikle yeni başlayacaklar için.
Bilgisayara format atabilirsem indireceğim F1 zira şuan 1 SSD ile idare etmek zorundayım Steam sepetini aldım bile .d Formatla daha fazla yer açılacak gibi F1 indirip baya soru sorarım önden söyleyeyim :)

Tekrardan merhaba. Format attıktan sonra sadece yer açılmadı pek çok hatayla karşılaştım çoğunu hallettim gibi :D Neyse çok uzatmayayım SS'de göndermiş olduğum resimler de downforce ne anlama geliyor? Balanced dengeli, top speed ise full hız odaklı sanırsam.
Birde Awaraness, Racecraft, Focus gibi gibi özellikler yarışlarda belli başlı şeylerde başarılı oldukça mı artıyor?

Dosya Ekleri

• F1 24 Screenshot 2025.03.25 - 19.51.33.97.png
    F1 24 Screenshot 2025.03.25 - 19.51.33.97.png
    728,8 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı