F1 24 ne kadar zor?

Forza Horizon veya NFS oynayan için öyle hocam :D

valla f1 2022 indirdim oynadım harbiden çok iyi çok sevdim. f1 2024'ü düşünemedim artık videoları da izledim süper zaten. tam indirimdeyken alıyordum boşver dedim bira aldım o parayla hehe.

ama zorluğu şöyle, ben klavyeyle oynuyorum manuel oynarsan evet zorluyor ama alışıyorsun ki çok iyi bir zevk almak için direksiyon set falan lazım. o zaman arşa çıkarsın.

antalya'da yaşadığım şehirde var böyle bir yer. bugün belki giderim. kabinin içinde oynuyorsun f1 2024'ü. o zaman deneyimleri yazarım.

valla f1 2022 indirdim oynadım harbiden çok iyi çok sevdim. f1 2024'ü düşünemedim artık videoları da izledim süper zaten. tam indirimdeyken alıyordum boşver dedim bira aldım o parayla hehe.

ama zorluğu şöyle, ben klavyeyle oynuyorum manuel oynarsan evet zorluyor ama alışıyorsun ki çok iyi bir zevk almak için direksiyon set falan lazım. o zaman arşa çıkarsın.

antalya'da yaşadığım şehirde var böyle bir yer. bugün belki giderim. kabinin içinde oynuyorsun f1 2024'ü. o zaman deneyimleri yazarım.
Afiyet olsun 😀 Bende direksiyon seti var ne kadar eğlenceli olsa da bazen zorlu oluyor, sizin dediğiniz gibi manuel ayarda hele ki. Mesela bazı simülasyon yarış oyunları oynadım ve beni az çok zorlamıştı. Araçların setup'u olsun falan biraz değişik işler. O yüzden direkt yaklaşmıyorum bu tür oyunlara ama o kadar da seviyorum. Umarım bende F1 24'e ayrı bir benimserim.

Antalya güzel şehir her yaz tatile gideriz nerdeyse, bol gezinmeler diliyorum.

Tekrardan merhaba. Format attıktan sonra sadece yer açılmadı pek çok hatayla karşılaştım çoğunu hallettim gibi :D neyse çok uzatmayayım SS'de göndermiş olduğum resimler de downforce ne anlama geliyor? Balanced dengeli, top Speed ise full hız odaklı sanırsam.
Bir de awaraness, racecraft, focus gibi gibi özellikler yarışlarda belli başlı şeylerde başarılı oldukça mı artıyor?

Öncelikle merhaba hasta olduğum için mesajınızı geç gördüm kusura bakmayın downforceyi kısaca arabanın yer tutuşu olarak bilmeniz yeterli her pistte farklı ayarlar gerekir bunlarada setup denir örnek olarak pist Azerbaycan ise o piste göre ayar yapmanız lazımki araç daha iyi dönsün Best F1 24 setups bu siteden pist seçerek yapabilirsiniz.

Öncelikle merhaba hasta olduğum için mesajınızı geç gördüm kusura bakmayın downforceyi kısaca arabanın yer tutuşu olarak bilmeniz yeterli her pistte farklı ayarlar gerekir bunlarada setup denir örnek olarak pist Azerbaycan ise o piste göre ayar yapmanız lazımki araç daha iyi dönsün Best F1 24 setups bu siteden pist seçerek yapabilirsiniz.
Ne kusuru hocam sıkıntı değil, canınız sağ olsun. Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim bilgilerin için teşekkürler 😀

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı