F1 25'te hazır car setupları var mı?

Çiçek0

Hectopat
Daha fazla  
F1 25 oynamaya yeni başladım. İlk defa sim yarış oyunlarına giriş yaptım, hazır car setupları var mıdır? nasıl ayarlayabilirim?

Time trial bölümünü bul öncelikle. Herhangi bir pistte time triale başlamadan önce araç bilgisayarından en iyi tur atan kişilerin listesini görebilirsin. En üsttekilerden birine girip setup'ını kopyalayabilirsin. Kendine kopyaladıktan sonra da save alırsın. Her pistte aynı işlemi yapıp en iyi setupları toplayabilirsin.

En kolay yöntem bu.

Time trial bölümünü bul öncelikle. Herhangi bir pistte time triale başlamadan önce araç bilgisayarından en iyi tur atan kişilerin listesini görebilirsin. En üsttekilerden birine girip setup'ını kopyalayabilirsin. Kendine kopyaladıktan sonra da save alırsın. Her pistte aynı işlemi yapıp en iyi setupları toplayabilirsin.

En kolay yöntem bu.
O time trialdeki yöntemi yapıyorum da hocam, online yarışlar için o setupları kaydetme yöntemi var m?

Setup hazırlamayı bitirdiğinde aynı ekranda sağ alttaki tuşlara bakarsan kaydetme seçeneğini göreceksin. Kolda kare olması gerek. Kaydedip isim veriyorsun ve yarış başlarken setup ekranında üçgene basıp kaydettiklerinden birini uyguluyorsun. Gene hangi tuş olduğuna bakmak gerek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı