F1 direksiyonu ile direksiyon seti önerisi

Bütçe
30.000-40.000
Bazı sebeplerden ötürü bu aralar alamayacağım hazirana doğru artık biraz fazla borçlandım ancak bunların hepsini deneyimlemeye çalışacağım deneyimleyemezsem de bayağı bir araştırıp ince detaylarıyla forumda 2025 güncel olarak bilgilendirilmesini yapacağım.

Hocam bu arada direksiyon illa ETS 2'ye özel olmasına gerek yok moza R5 de gayet güzel direksiyonu varmış hem diğer oyunlar açısından da daha iyi bir görüntü sağlayacak ileride belki ETS direksiyonunu alırım diye tahmin ediyorum çünkü hem ETS 2'ye göre de ayar var hem F1'e göre de.
Aldınız mi hocam r5, aldıysanız f1 ile keyifli oluyor mu ?

Aldınız mi hocam R5, aldıysanız F1 ile keyifli oluyor mu?

Hocam selamlar, bahtsızlıktan alamadım ancak evime yakın yere direksiyon seti olan cafe açıldı orada deneme fırsatında bulundum moza R5'i gayet güzel çok çok keyifli saati 300TL'ydi o kadar zevkli ki nasıl geçtiğini anlayamıyorsun. Assetto Corsa ve F1 deneyimledim, ETS'de gayet akıyor oradaki arkadaşlar söyledi. Hatta o kafeye moza F1 direksiyon seti de getirmişler eğer F1 sevdalısıysanız ve alabilecek durumunuz varsa sırf Formula için bile F1 direksiyonu alınabilir ancak Moza'nın sistemi çok kapsamlı olduğu için moza R5 gayet uygun F1'e göre özel ayarlamada yapabiliyorsunuz. Aldıktan sonra videosunu çekip deneyimlerimi tekrar aktarırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı